mari mencari....

Google
 

Monday, January 19, 2009

rindu lagi....

ini muka time tengah baik...


uuwwa... masih rindu lagi. lambatnya selasa. itu pon date yangpaling cepat if obek boleh balik. if not lagi lambat le jawabnya. cepat la selasa tiba....

takde cerita menarik. semalam balik rumah kemas2 semua lebihkurang lepas tu chow pi salon. chewahh konon mengabihkan duit la apa lagi. sekarang dah potong rambut sikit. hehehhe.. sure obek terkejut bila balik nanti. tapi tak le pendek beno. teringin nak rambut potong apa ke namanya bob cut tu tapi macam takot le pulakkan. rasa macam pendek le pulak. aiyaakk...kata nak tukar2 feseyen tapi penakot apa kes. entah la.. belom lagi la tu kot. so, lepak2 sana sampai pukul 6pm. balik, beli dinner then mandi tengok tv. huhuhuh.. tak sabar nak tunggu ajl23 semalam.


ini muka merajuk tergolek atas meja..

yang saya teka semua betol kecuali kategori pop rock tu le. kira buleh gak saya jadi nek nujum malam tadik tu. sipi2 je yang salah. tak sangka betol m.u.h tu boleh menang. siap jadi juara lagu lagik. haiyakkk... masalahnya saya satu hapa pon tak paham senikata lagu dia tu. saya expect estranged menang untuk kategori tu. memula appearing memang mengancam le sekali masok je vokal lunyai. hancus la harapan nak lagu tu menang. ntah le apsal si rich tu nyanyi tak best le pulak malam tadi. anyway.. congratulations kepada semua pemenang. m.u.h sure suka gila. ye la. diaorangkan bermula dari very the bawah punya line. start from scratch lagik. harus la kemenangan malam tadi umpama kemuncak usaha diaorang. bagus! walopon saya tak le suka band tu dan tak suka pon lagu tu tapi saya suka usaha diaorang tu. orang2 macam ni yang tau susah payah camne nak maju. bukan yang naik dengan mudah2 tu. sms2 tak main laaaaa.. hwuahahhahaaaa...
merajuk lagi. saya tak reti le nak snap pic full body dia.
kalo tak buleh boh kat sini korang tengokla
perangai dia tergolek camne nanti.
nezha malam tadi buat perangai betol la. saya ni dah le excited je nak tengok tv. dai lak mengala lebih lak. nak main - dah main. nakmakan suap - dah makan suap. nak garu2 - dah garu2. saya memang bagi siap kan dia semua bior senangs aya nak tengok tv tu so tak le dai mengacau je. tapi harapanku hancur belaka. asyik le dok nak menyodok saya aje. alamakkk...kacau daun betol al nezha ni. pas tu lari2 masok bilik ajak tido bilik la. hahahha... saya cakap kejap lagi la, saya pon dah ngantok sebenarnya tapi tahan gak mata sebab nak tengok tv sampai habis. heheheh.. dia punay bengang saya tak layan dia masok bilik terus merajuk mengguling2. hahahhaha.. kelakar sangat2. terus lari naik atas meja sambil buat aksi2 tergolek sana sini. golek punya golek tu dia jatuh meja. hahahha.. apa lagi, lagi le bengang mamat tu kan dibuatnya. haru2. pelok2 jugak la layankan dia. habis je ajl23, nampak saya bangun terus dia pon mencicit lari masok bilik. eeeeee..gatal but yet so cute. manja beno.


bior le dia melayan perasaan tak puas hati tu..

malam mimpi macam2. mimpi obek, mimpi kawan2, mimpi polis, hahahaha.. ntah hapa2. semua ada la. lenkali saya nak catat le setiap mimpi saya tu bangun je tido nak tulis kat note book. so by end of the year boleh buat buku koleksi mimpi2. hehehe..sure laku nih. buleh buat duit beb....masalahnya ada ke orang nak beli? hwuahahhahahahha.....
sabtu tu kan saya tengok cerekarama cerita hantu raya. iowhhh.. takotttt.. kan bab yg dai pegang2 kaki then jadi lebam tu memang saya takot beno le. saya kan ke selalu je ada lebam2 macam tu. uuwwaaaa... memang rumah saya berhantu agaknya. dah le asyik je dengar bunyik pintu gril pintu kayu kene bukak memalam, pas tu ada lebam2 badan nih. kompom le ada hantu!!!!!!!!!!!! sapa lak yang bela hantu raya ni????? benci aaah.. nanti obek balik nak ngadu.
hehehhe... rasa nak gigit2 je dia ni tau.
eh, ok la. actually harini banyak gak keje, tapi macam malas le pulak. mata asyik nak mengantok je. ini kalo tido polok nezha selimut sodapnyaaaaaaa!!!!! obek balik cepat - rinduuuuuuu!!!!!!!

2 comments:

AZWA said...

sanya,

azwa pun tak sangka ler muh bleh menang juara lagu though i tak kisah dia menang kategori pop rock tu...i thought faizal should win huhuhuhu..sampai syurga....

saya said...

azwa : nak wat camne... itu la hakikatnya..