mari mencari....

Google
 

Thursday, February 5, 2009

american ice cream soda-buatan malaysia...


malam tadi kan obek bawakpergi makan yang lepas tengok 360 nangis2 tuh. so pergi la kat satu kedai ni. order punya orer otak blur la taktau nak makan apa. so, obek order nasik goreng cili api - kita share 2 orang dan sup cendawan. air lak obek ada nampak air botol kecik2 tu le..macam kita sini air oren kajang tu la..tapi ni keluaran kelantan tu le. hahhaha..so amik air ais krim soda la kononnya, saya amik air limau.

so sambil makan2 sambil sembang2 le.. meja sebelah ada 1 group lelaki ni 4 orang tengah rancak bercerita. cerita pasal uptrend. saya selalu je dengar tapi tak paham pon apa bendanya. hebat ko berceritaaaaa..tangan2 kaki semua bergerak ni. gerak gempur katakan. hehehhee...

sekali tu saya dok la belek2 botol air tu..nampak tulisannya buatan malaysia, keluaran kelantan, chop ayam jantan tapi label bukan main besar 'american ice cream soda' siap boh bendera usa sampai 2 tuh. hahahahhaa..... camno nih?????? tulis je la ice cream soda..takyah le boh american tu bang ooiii... gano mu nih????

hehehe..kami bantai gelak la. hantam la labuuuuuuuu........



ni pic nezha malam tadi. saja menyakat dia. dia memang suka beno dok kat kerusi plastik ni. kira ni memang port dia la selain dari celah tv. malam tadi dia baik2 je tak buat perangai. al-maklum, orang baru kebah.. tu yang behave semacam tu. tapi dah start dah garu2 gigit2 segala. malam tadi main kereta control dengan dia. suka beno mengejar kereta tu. tapi kereta tu kecik je la pulak. takpe, nanti kita beli yang besar ye. ada sapa nak sponsor kereta remote control? hehehhehe....
malam ni nak pergi tengok wayang. mudah2an la. itu pon kalo obek takde last minute kerja. kerja tak serupa orang. geram!!! tapi nak tengok cerita apa? macam tak best je cerita wayang sekarnag ni. takpe2.. kalo tak de cerita best pergi makan2 je dah.
malam2 gatal nak merayap je kejenya. lepas tu bangun pagi seksa menonggeng2 baru la nak menyesal.. macam ni punya perangai pon ada ke? adaaaaaaaaaaaaaaa....

5 comments:

ZH - Ena said...

heheheh naper la letak nama usa tu..naper nak agungkan negara org plak pdhal org kita yg buat..musykil gak

CuTeMiUt78 said...

la.. tak patut betul la.. konon cam dari america ler tu..

en_me said...

cutenyerrr nezha tewww..

saya said...

ena & cute : tu la patot boh bendera malaysia besor2..baru betol

en-me : saya pon cute tauuuuu..

payarumput21 said...

Salam..

buatan orang kelantan amarika.. GUANO? Bapak logik tak..??

Huhuhu.. sakik peruk kawe suke..