mari mencari....

Google
 

Sunday, February 1, 2009

hye2..bye2..


hye-hye..

online kejap je sementara bersiap nak pergi pasar. hari ni kena pergi pasar le sebab katanya ada sedara nak datang rumah ma nak melawat opah so harus le beli2 sikit nakbuat makan lunch nanti. saya pon buleh le cuci mata kejap asyik dok terperap je kat rumah pening kepala la. dah le masalah melanda. sakit hati betol.

malam tadi mimpi tak best la.. ada 2 segment mimpi.. yang satu tu uhuhu... takmo cakap la. lagi satu tu mimpi gaduh dengan intruder. wahh..siap pukul2 kungfu2 kuntau2 nih. gila lahhh!!!!

obek lak nak kena pergi outstation petang ni. benci aahh.. orang dah le tengah ada problem ni dia lak pergi jauh. kata pergi kejap je selasa balik tapi taktau le dia tu. jadual tak boleh ditentukan. mudah2an cepat la balik.

mujur nezha ada, sekurang2nya buleh mengubat duka lara.. kalo pon tak banyak 10% tu buleh la lega. nezha, i love you.

ok la..kejap je ni. nak kuar dah ni. pegi awal boleh balik awal boleh masak awal. semuanya nak awal. esok dah start keje. benci ahhhhh!!!!

bye-bye...

5 comments:

ZH - Ena said...

nak msk apa tu :D

esok mesti tak semangat nak dtg keja..obek outstation kat ner?

Huzai said...

Haha. Esok call cakaplah MC. Lepastu pergi beli MC. Kan senang nak tangani Monday morning blues tu. Haha

nURmALa mAZLan said...

obek nak kna outsation lagi?? rindu-rinduan la nanti eh..

kak..nak address la kak..atau email..nak send kad

saya said...

ena : outstation ajo kojo eh.. bengang makcik. hehehe.. tak jauh..iskandariah aje..msh dlm melesia lagik.

huzai : tak baik tau srh beli mc.. kehkehkehkehhh..

mala : yahuuuuu.. nak dapat kad dah.. emel la kat saya : sanialeeya@yahoo.com

AZWA said...

hai hai...pekaba? masih pening lagik kerr?

take care...bye bye... hehehe