mari mencari....

Google
 

Friday, February 13, 2009

it's our annyversary day!!!!....



hehehhehee...syukur alhamdulillah. hari ni ialah merupakan tahun ke-4 saya dengan obek. kihkihkih... suka duka? owh.. terlalu banyak. tak payah cakap la. lu pikir la sendiri. kahkahkahkahh... apa pon saya bersyukur sebab dalam banyak2 dugaan dan cabaran kami masih berupaya menghadapinya. kawan2 yang disayangi, doakan semoga hajat besar kami itu tercapai, doakan semoaga kami aman makmur kekal bahagia ke akhir hayat, doakan kebaikan untuk kami. amin......



jadinya malam tadi pergi keluar la dinner. dinner biasa2 jek. takde la nak candle light dinner ke yang pelik2 ke. takde sambutan apa pon. cumanya lebih kepada duduk berdisgusi tentang banyak hal dan perkara dalam hidop. dah tua2 ni bawak2 le berbincang. kahkahkahkahhh... sebenarnya kami pergi ke heritage row malam tadi. wahh.. menarik juga ye kat situ. so sebelom pergi mana2 kitaorang makan dulu la sup kambing katanya kat kedai2 situ. dari review kat tv tu macam sedap je kan. beriya2 ni saya pon ajak le obek pergi sana. the verdict, biasa2 je nothing special. tapi boleh la. obek makan nasi lemak, saya makan roti la cicah sup tu. sup amik satu je. mujur sebab portion banyak. kalo sorang tak habis kot. lepas makan lepak2 kat 'sunshine' sampai le ke suboh pi'e. hahhahha... ye, itu adalah perkara yang elok. orang anniversary2 macam ni patutnya berkiamullail.. saya kiamullail gak..tapi salah tempat le pulak. heii..camni ke ciri2 bakal ketua keluarga yang soleh? huwahhahaha.... anyway, senang hati.


ini kek anniversary kitaorang la. alalalala... kek kecik cinonet je. kek biasa2 takde yang luar biasa. balik dah terlalu lambat just potong2 makan. mamat kepochi pon dah takde mood nak datang kacau. huhuhu..kalo tak dia la juara.
dapat hadiah apa? hehhe..takde apa. nothing. zero. kosong. takpe la.. saya tak harap semua tu. barang2 semua saya boleh beli sendiri, yang penting saya nak kan kasih sayang yang tulus ikhlas. kalo ikutkan sapa takmo duit atau harta. cinta je tanpa duit tak jadi babe. cinta je tak boleh mengenyangkan perot. cinta je tak boleh memenuhi kehendak. tapi benda2 tu semua boleh ditolak-ansur. so malam tadi we've renew our vow la kan. takyah cerita panjang2... too personal.
okla..hari i takmo spoil2 mood. saya taktau le apsal ticker kat sebelah tu tak ngam date dia? saya salah key-in kot hari tu? hantam la..tapi ok apa.. nanti buleh celebrate 2 kali. kahkahkahkahkahhh.... apapun yang pasti terpahat dalam hati 13 february adalah anniversary saya dengan obek.
love you so much obek! opss..nezha, i love you too!!!!!!

5 comments:

ijechan said...

congrates!! ehe. hepi je kwn2 gembira cmni.

Ummibatrisya said...

terbau nasi minyak, bila agaknya itu ye :)

happy anniversary :)

~dARlee zURiS~ said...

dah 4 tahun ek
tahniah2...
semoga cepat2 jamu nasi minyak
dan bahagia selamanya :)

hepi anniversary to u both!

saya said...

ijechan / ummi / zuris : terima kasih banyak2...

mamakkk!!! kasi itu nasik minyak kari kambing 3..kasi itu 3 orang cepat siappp!!!!

ZH - Ena said...

happy anniversary..bila nak mkn nasi minyak nie..jgn lupa jemput nnti :D