mari mencari....

Google
 

Wednesday, February 11, 2009

macam lemah2 je...



badan ni macam rasa lemah2 je la.. nak kata tak makan dah makan dah. taktau apalagi yang tak kena. kurang exercise ke? memang pon. treadmill saya udah jadi tempat lepak mamat kepochi. dai suka je kalo saya gerak2kan treadmill tu. hehehhee.. sudah terbaliklak dai yang exercise saya jadi tukang tengok tv.


petang ni taktau apa agenda. obek kata dah on the way balik. yeayyyy!!!!! tapi dia kang sure penat takkan nak ajak kuar jugak. sian lak kat dia. lagi pon saya macam tak berapa nak sihat sangat la.



kalo takde apa plan, dok rumah je la tengok tv. malam ni taktau ada cerita apa. hantam saja la. kalo takde cerita best bukak je channel kartun, confirm bersemangat waja!




okla..sesaja je memenuhkan blog ni. hhehehehe..takde tujuan yang tertentu pon. cumanya nak menyampan badan rasa macam lemah2 je.. minum ice pon kurang. kurang makan vitamin kot??? rasa nak demam pon ada. huhuhu.. banyak pulak penyakit petang2 macam ni. cuba ajak pergi cucuk bintang malam kang, menggelupor sihat. melampauuuuuu.....

5 comments:

ijechan said...

get well soon dear~

Ummibatrisya said...

skrg ni musim orang demam dan tak sihat :(

jaga kesihatan ye :)

[S]itie [B]Um [B]Um said...

gebunye bulu die..

ZH - Ena said...

bykkan rehat..nezha tu pun kena duk kat umah ajer..jgn merayau ajer tau :D

saya said...

ijechan : i will, dear..

ummi : mmg musim sakit tgh melanda rmh saya tu...

siti : geram ye??

ena : nezha mana blh kuar merayau..dia dok rmh je. hehehhee...