mari mencari....

Google
 

Wednesday, February 18, 2009

mimpi : durian...


hehehhee..malam tadi pon mimpi. dah kata tiap2 malam mesti ada mimpi punya la. dah le malam tadi sakit perot cerry-berry. aduhh...seksanya. taktau la apsal. semalam lunch makan piza tu je la.. petang tak makan. obek ada belikan nasi goreng ikan masin tapi saya tak makan sangat. ada la dalam 3 sudu lepas tu tak selera. buang je membazir. pas tu dah tak makan apa2 lagi dah. ke sebab semalam saya bantai minum oren sekotak besar 1liter tu sensorang? aduhhh.. ye la tu kot.. sebab haus sangat la. on the way balik tu dalam nak mengadap jem tu saya sanggop amik route tepi sebab nak berenti beli air. haus sesangat. dapat je air oren tu dia... gluk gluk gluk tak hingat dunia la. may be la kot. hahahhaha...

owh.. malam tadi saya mimpi durian. dapat durian banyakkkkkkk sekali. tapi durian tu semua dah botak. hehehe.. duri2 nya tu dah takde la dah dipotong so boleh pegang2 senang je takde duri2. syiok. hahaa..durian botak. kira obek belikan la banyak gila. sekali masa tengah2 excited tengok2 pegang2 durian botak tu durian tu jadi macam melimpah2 sampai kene saya. wahhh.. sakit jugak je kene durian botak tu sebab berat. ingatkan dah botak tak le sakit. kahkahkahkahh..

lepas makan2 durian, kita meneruskan perjalanan nak pergi memancing ikan. kene lalu highway, kene tol semua. masa nak sampai kat tempat tol tu sekali orang tu bagi isyarat suruh lalu je sebab kebetulan ada waktu free lalu. hahahhaa... so lalu tol free. sekali rupanya sebab free sebab orang tol pon sebok nak pergi memancing. memasing busy tenagh siap2kan joran la apa2 kebenda la untuk memancing. secara tak lansongnya kitaorang pon join sekali la..

itu je mimpinya. tak tau le dapat ikan ke tak sebab saya dah terjaga nak pergi toilet. kahkahkahkahahhhh...

hai..memacam mimpi malam tadi. mimpi makan durian terus tingin nak makan durian. mana nak cari? sekarang bukan musim. kalo ada pon takot tak elok, dah le mahal. haishhh... tahan je la nafsu makan.


ok la..kang sambong lagi. ada benda sikit ni. abang lawyer yang hensem tu udah datang. babaiiiiiii.....

love you obek, love you nezha, love all of you...

4 comments:

~dARlee zURiS~ said...

durian botak??
adoii..
kamu nie kan..mimpi memang lawak2 ek
hehhee...

durian siam adelah skrg nie
nak??
;)

ZH - Ena said...

peliknya durian botak..tapi dlm mimpi apa2 pun jd kan..

emmm teringin nak mkn durian erk..biasanya kat giant ada jual..tapi dh siap kopek la..ok gak la rasanya..sbb ena pun dh pernah try beli yg dh siap kopek nie..

nURmALa mAZLan said...

wak!!! aper ni mimpi makanan jer..aritu mimpi laksa

saya said...

zuris : itu la durian magic namanya. hehehe..

ena : say apon suka je durian. tapi kdg dpt yg keras tak syok la..

mala : ini namanya mimpi makanan. kekkekekkee..