mari mencari....

Google
 

Monday, February 16, 2009

weekend yang tak best...

jumaat seperti biasa balik rumah ma la. macam2 hal le pulak kat urmah tu. haih..penat la nak melayan.

sabtu & ahad pegi PD. kat selesa beach katanya. tak le best beno. macam biasa2 je. ke sebab saya dah memangtakde mood. kebelakangan ni banyak betol masalah melanda. takyah le bagi motivasi yang dah basi tu.. sabar, sabar, sabar. arhh... takde maknanya.

anyway, sepupu saya pon pergi jugak. so kita orang muda-mudi ni dok 1 group la bersembang pasal hidop la. itu ini begitu begigi gedebak gedebuk segala. mmm..ada gak la sessi meluah perasaan. mjur ada gak orang yang sekepala. so kita punya next plan nak pegi lagi takmo bawak orang2 tua nih. hahahhahaa....



balik ahad pukul 4pm sampai dah kat rumah ma balik. kemas2 lebih kurang saya pon berambos balik rumah saya. malas nak cakap banyak. pukul 6pm obek datang ingat ank ajak pegi dinner ke hapa rupanya datang nak inform dia kene pegi outstation. arrhhh..pegi la sana. tak balik terus pon takpe la. saya nanti carik bf baru.

nezha baik sangat. manja lelebih le pulak. saya ada amik video suap dia makn tu la.. nanti try to load tangeok jadi ke tak. tak pernah cuba lagi sebelom ni nak load video2. tunggu ye.. lihat la nanti kerakusan dia makan tak menyempat2 sampai tergigit2 jari say ayang hitam legam nih. hahahhaa.....


ok la..tak de berapa mood hari ni. perasaan terguris. banyak yang perlu dihadapi. haih..awal2 tahun dah banyak cerita tak best. menyampah. owh.. saya nak cari bf baru. hahahaha.. part time bf. ada sesapa sudi? atau ada sesapa nak rekomen kat saya? janji bukan hak orang.. mihihihihi... apsal lak tak boleh? orang lelaki boleh ada gf sana sini pompuan buat tak buleh ke? pedulik hapa..

4 comments:

ZH - Ena said...

gaduh ngan obek la nie..tapi nezha kan ader blh la buat jd peneman di kala sunyi..

~dARlee zURiS~ said...

nak bf part time ke?
nanti zuris carikan
hehhee
;P

biasalah tu..
kadang2..dugaan tu yg mematangkan kite kan??

AZWA said...

uikss macam lagu kumpulan aper itteww...aku kekasih separuh masa, isnin hingga jumaat saja...huhuhuhu

perkara biasa masa bercinta...sikit hal nak merajuk. Takper bak kata darleezuris tu...dugaan dalam hidup yg akan mematangkan kita.

..sambil pasang lagu part time loverrr....huhuhuhu

saya said...

uuwwaaaaa...tak kira nak jugak carik part time bf. hahahhaa...