mari mencari....

Google
 

Friday, March 27, 2009

mimpi : operation..



malam tadi saya mimpi ngeri tau. mimpi kene operate. gila lah. benci. tak suka.

mimpi dia macam ni---masa tu saya ntah le kat mana macam pergi jumpa doktor la buat pemeriksaan. sekali doktor cakap ni nak kene operate jugak ni. saya macam blur2 je then ok. terus pergi operation theatre. nak operate perot lak tu. so bagi injek la yang kebas2 tu. then kebas kat perot je dan saya macam sedar la. stil boleh tengok apa doktor buat. eh..iklan jap. tapi memang ada kan operation yang macam tu. dia kebas tempat yang nak operate tu je kan? ok2..sambong balik. sekali ntah le camne masa doktor tu nak belah perot tu yang kebas tu ala2 belom fully kebas lagi so terasa la sakitnya. wahhhh.. macam nak melompat le konon. mujur tak sakit sangat. so doktor pon godek2 la ntah hapa2 then amik le maam benda penyakitnya tu la dari perot tu. ehehhee.. doktor tu kata 'ha..tengok ni. ni la yang buat awak selalu sakit perot tu". saya pon jawab la "owhh..ok.". hehhehee... lepas je operationt u terus bangun la pergi jalan2 pusing2 natha kemana2. haiyoyoyoyoyo... macam2 punya mimpi daaa....


masa saya dah tersedar dari tido tu saya macam secara otomatik terus je pegang perot. kahkahkahakhh.. konon nak rasa le perot yang kene operate tadi. aduhh.. mimpi. hari2 pon mimpi. semalam mimpi john selamat.. terus selamat lambat datang koje. hari ni mimpi operate perot. mujur tak sakit perot hari ni. nanti2 kalo senang saya nak carik le info apsal saya selalu kene mimpi2 ni. bosan la. tido takde kualiti sebab rasa macam terganggu je.
malam ni taktau lak nak mimpi apa....

5 comments:

ijechan said...

isk. dah lama rasanya tak bermimpi...

a.k.u.p.e.n.t.o.i said...

kena basuh kaki tu...

julietANNA said...

uiks.
gila seram.
takut kena operate!!!

~dARlee zURiS~ said...

hahaaa...
kan dah kata..mimpi kamu nie kan..
ish ishhh...adventure tol lah
org ckp kalu mimpi tu..roh yg kuar jln2 ek?
roh kamu yg kena operate kot?
=P

pss..operate perut adalah sgt sakit
jgn kan nk jln..nk berak lepas tu pun mau meraung!huhuu...

saya said...

ijechan : mlm ni u mimpi pulak ye.. hehehe

pentoi : bukan takat kaki.. muka tangan semua dah basoh dah.

juliette : hehehe..mujur mimpi jekan..

zuris : wahh..ngeri. u pernah kene operate ke? hahhahaa....