mari mencari....

Google
 

Monday, March 30, 2009

selamat..selamat...

hari ahad 29/03/09, saya pi kenduri... kat sini


pintu masok ada bunga jurai2.. lawo...




ingatkan ada 2 pelamin, rupanya backdrop untuk makan beradap. tipah tertipu...


hadiah yang saya bagi dalam circle tu. dah siap tampal logo fragile tapi orang masih tak paham bahasa dan letak benda atasnya. sengal... so mala nasib le if dapat hadiah dah tak berupa hadiah.



dapat door gift telor puyuh. actually ada 2 jenis. ada yang dapat macam dalam sarang burung, tapi saya dapat yang dalam beg punjut. uwwa.. nak jugak yang macam sarang burung tu. ada juga mentos. tapi saya tak dapat jugak. mentos untuk kanak2 kot. masa snap pic obek kata 'eh, jgn letak kat situ, nanti telor menetas'.. (read : 'kat situ' adalah atas riba)ggrrr....



lampu dewan lawo.. mengerlip2...



ada cage sebagai hiasan. lawo. tapi taktau apa motif. hehehhe..



chewahh..pengantin senyum2 gembira. masa ni tengah tepung tawar. ada pantun2.pengapit lelaki adalah hensem.



aaaaa..baru ok sikit. senyum..senyumm..ewahhhh....



aiyaaaakk... subang pengantin adalah tertanggal. ehhehehee... jenuh gak pengapit perempuan nak betolkan. takpe2.. control ayu...



last but not least... saya la. pic obek takde sebab dia tukang amik pic & takde orang lak nak minta suruh amikkan pic kita berdua. penat makcik set2 rambut. hahahha...
actually ada jugak nampak 2-3 orang blogger lain. hehehe..tapi saya tak tegur la. malu gila. saya kenal anda, anda tak kenal saya.
sampai2 terus makan. air sirap favorite harus wajib ada. yahuuu...

so, to mala & khairul..
selamat pengantin baru moga kekal ke akhir hayat...

4 comments:

~dARlee zURiS~ said...

erkk..last2 menetas ke idak?
hahaha ;P

bestnye
cam meriah je wedding mala ek
ruginye tak dpt g :(

amboii..main hide n seek die ek..
takpe2..
nanti dtg my wedding lak ek
heheee..

ijechan said...

haha! pandai obek wat lawak spontan!

saya said...

zuris : kalo ada jemputan harus pergiiii...

ijechan : ha'ah.. lawak sengal.

antalya said...

ala rugi kita xkenal sblom ni.sy pon pegi wedding mala.hadiah sy kat bwh skali kaler gold tu.anyway jgn jeles ye coz sy dpt telur puyuh dlm sarang hehehe