mari mencari....

Google
 

Tuesday, March 31, 2009

uwwa..malasnya....



hari ni lemau betol la.

nak kata tak cukup tidor rasanya dah terlebih2 tidor. nak kata tak cukup makan tadi dah lunch. apa lagi la yang tak cukup. sebenarnya semua pon cukup belaka. rajin tu je yang takde. keje ada, berlonggok2 tapi malasnya. hehhehee.... (tadi macam terbaca pasal staff cimb diminta bercuti tanpa gaji selama 6 bulan, betol ke??)

anyway... kalo malas tak dapat le habuannya. kalo malas tak dapat le ilmu lebih sikit. kalau malas, tak dapat le apa yang dihajati. kalau malas tak dapat le semua yang dimimpi2kan. betol tak? betolll.. dah tau betol apsal malas lagi. bukan malas la.. tulang berat sikit harini. hehhehe..

apa la saya membebel ni.



petang ni maybe balik lambat. hope obek ada masa untuk turn on lampu. koje pasal letrik tapi haram nak install timer kat rumah. sian kat nezha. selalu bergelap kalo saya balik lambat. takpe la nezha. ko pon dah memang gelap kan? saya selalu je terpijak nezha tu kalo rumah bergelap. tak nampak korang... sama je hitamnya dengan gelap. pekat.


camne nak bagi nezha gemok ha? dia tu makan banyak tapi berat tak naik2 la. heran jugak. kadar metabolisme dai tu tinggi beno ke??? huhuhu.. tak le gemok beno, nak bagi dia chubby sikit la. masalahnya saya je yang bagai dipam2 sekarang ni. dia ok je la pulak. owhh..saya tau la. sebab dia selalu lari kat treadmill saya tu. hasilnya dia kurus saya yang gebu.
ok la.. eh..saya ada cerita hantu tau.. sapa nak tau??

4 comments:

ijechan said...

uhu.. nezha tolong tuan punya treadmill. nasib baik ada nezha. uhu

Mr. Janggel said...

Kekadang aku tengok muka Nezha tu...poyo je pulak kan,..?? heheheheh

Ummibatrisya said...

jangan cerita hantu, ummi tak nak dengar, TAKUT!

saya said...

ijechan : tu la pasal.. kalo tak berkarat le benda tu kat tepi dinding..

janggel : nezha poyo? hehehe... takdir2..

ummi : ummi takot eh.. mcm ni nak cerita yang lagi seram punya. hehehe..