mari mencari....

Google
 

Thursday, April 9, 2009

dah pegi dah...



malam tadi saya dah pegi dah tengok cerita F&F4 tu... memula ingat tak sempat tapi entah le petang tu obek inform dia dah amikkan tiket. hantamla. tapi semalam saya macam penat sangat dan tak demood. otak tune nak tidor je. dah le movie malam pukul 1030pm. ayoyoyo... orang dah ngantok nampak bantal je ni. tak pegi kang bising lak orang tua tu kang. jadinya pegi jugak2 la.

sampai sana pukul 10pm. pusing2 dulu beli popcorn la air le then lepak kat luar kejap. saya memang dah mengantok gila mata pedih2 je ni. uuwwaaa... nak tidorr..takde mood nak tengok movie.

disebabkan takde mood, jadinya saya tak boleh memberi review cerita tu dengan baik sebab saya tengok dengan takde perasaan mahupon perasan. kahkahkahkahkahhh...

generally kira ok la. takkan kata tak ok lak kot penat je vin diesel berlakon lumba2 bawak kereta. tapi unsur2 mengarot harus le tetap ada. kereta willy? melampauu.. baik buat kereta tu boleh terbang terus. scene 18sx takde or maybe dah dipotong, so bagus kira budak pon boleh tengok walopon dia dah tulis sana terang2 18pl. tapi ko tulis tarah le pon beso klcc pon..orang tetap tak reti2 or saja buat2 tak reti, still bawak budak. gila la. dah le malam buta sanggop bawak anak pi tengok wayang. sian le kat budak kecik tu. penting beno ke tengok wayang sampai sanggop hangkot budak kecik tengah malam buta? lantak la..anak dia. esok budak dah besar kuar malam ko jangan memekak. ko yang ajar dia kuar malam2. tetiba lak emo. ada gak orang yg preg pergi. mmm.. kehendak masing2. dok rumah le tengok a.oasis baca2 lagi bagus. or beli la cd dok tengokkat rumah. ini sound sistem berdentam dentum terkejut baby dalam perot. kalo berdentam dentum bunyik zikir selawat takpe..ini bunyik langgar2.. alamakkk.... lantak la sana. perot dia.



sapa ni gemok baju belang2?

so, malam tadi punya sitting ok. takde dok sebelah orang romen2. aaaa..lega. tapi mamat sebelah saya ni makan je kojenya. hehehhee.. tak berhenti2. lagi klimax cerita lagi laju dia kunyah. hehehee.... sukati la... jangan ko beromen sebelah saya sudah.
on the way back seperti biasa ada orang perasan la jadi sebahagian dari watak f&f4 tu. bluwekkk... berangan je la. tapi yang tak bestnya ada ke dia suruh saya amik watak fenix tu? melampau tauuuuuuuuu... benci aahhh.... balik terus tido la. tak larat sangat. pagi ni mujur boleh bangun awal. pukul 615am dah terjaga. maunya tak terjaga, kene garu2 gigit kepala saya dek nezha tu. geram betol. tangkap bawak masok selimot pelok kuat2. padan muka dia. golek2 kejap then bangun. perot lapar.
ok la..
love you obek
love you nezha
love all of you.....

2 comments:

~dARlee zURiS~ said...

:)sebab tu untung adik beradik ramai
nanti..sila beranak ramai2 ye.supaya senang nk buat apa2 kenduri.hehee..

zuris pun g tgk citer tu smlm
dan..semalam gak dpt tengok wayang dgn tenang
takde kepala panjang2 kat depan..
takde org pokpek2
takde org belakang nk tendang2 kusi
hehee...

~dARlee zURiS~ said...

erkk..dah terkomen dua2 sekali gus daa ;P