mari mencari....

Google
 

Monday, April 6, 2009

mimpi : buaya???...


benci aahhhhh!!!!!

malam tadi mimpi buaya. ngeri. menakotkan. saya sampai mengigau. camne tau mengigau? sebab dalam mimpi tu saya macam jerit tolongggg then terjaga terasa macam tengah cakap tolong jugak la. owhh..camne nak explain i but u know it la kan. sape kata tak tau bior dia pulak ngigau malam ni. hehehhee....

mimpinya camni. macam biasa mimpi adalah bercampur-aduk. ngalahkan rojak penang, rojak mamak mahupon rojak buah. memula tuntah le mimpi jumpa kawan office lama. hehehhee.. best jugak walopon jumpa dalam mimpi je. rindu jugak kat dia. agaknya dia pon mimpi saya jugak kot? kahkahkahkahh.. tapi dah takde contact number la. so, telepathy je la.

jumpa takde borak2 pon, just macam angkat2 tangan then masing2 buat hal masing walhal dok sebelah2 je tu. hehhehe.. lepas tu ntah camne nak pergi satu tempat ni la. kat luar. macam ada tasik la. ada budak2 tengah macam nak main2 kat tebing tu. saya pon ada kat situ. ntah camne tetiba buaya datang korang. besooooooo.... tapi dia tak le merangkak macam biasa tu. dia jalan berdiri la. hehehhee...


aaaaa..lebih kurang macam kartun tu berdiri la buaya dalam mimpi saya tu. tapi dia takde la dialog "look at me, im standing" tu. ngarot je la korang ni. saya nampak buaya tu datang nak tangkap budak2 tu then saya jerit la. lari!! lari!!! ntah le camne buaya tu ganas then dapat tangkap sorang budak ni. saya nangis la sebab takot. ntah camne buaya tu lepas kan budak tu dai amik budak yang lain lak. then bawak pergi dari tebing tu. mukanya ganas la macam garang mata merah menyala kulit gerutu2 (ada ke buaya kulit licin?) gila la macam nak makan orang. sian budak tu jerit2 sampai pengsan. saya pon jerit2 la tolong! tolong!! sampai tersedar. masa tersedar tu memang saya terkejut ya rabbi sebab rasa macam real sangat. neha pon terkejut sebab saya bangun tu terus terduduk gitu. hehehhehe....
uuwwaaa... saya takot la. saya dok pikir sian kat budak tu. macam helpless sangat sebab tak dapat tolong budak tu. apakah makna mimpi tu ye. orang kata kalo mimpi ular, ada orang nak meminang. tapi ni mimpi buaya.. mesti sultan mana la ni nak datang meminang ni. hwuahahhaa... ayaoyoyoyo, think realistik la sikit boleh tak? tolong jangan perahsantan. ok2 la.. think positive and realistic.



or does the dream means that i should adopt crocodile as my pet besides my fish and cat?? jangan biarkan hidup anda diselubungi misteriiiiiiiiiiii..... opss... silap, jika anda ada sebarang kemushkilan, sila hantarkan pertanyaan kepada expose mistik dot com. huwahhahaa......

3 comments:

Mr. Janggel said...

Buaya tu chomel la..

saya said...

janggel : sebab yang mimpi tu pon comellllllllll.........

~dARlee zURiS~ said...

erkk..mimpu buaya pulak?
hati2..kot2 terjumpa buaya tembaga pasnie
hehee..