mari mencari....

Google
 

Wednesday, April 29, 2009

mybloglog---help!!!

help!!!
eh, korang boleh tolong tak bagitau camne nak tukar sign-in utk mybloglog tu?
saya carik2 tak jumpa la, jumpa just untuk terus delete le pulak.
let's say if delete, then kene create balik ke bloglog tu? means kene invite semua orang balik ke?
huhuhu... tolong makcik taktau.
sebabnya nak tular sign-in email tu sebab ada le sekor makhluk ni dah tau lak blog makcik ni dan makcik tak suka kat dia. getik. menyampah.
benda tu pulak sama dengan id ym le pulak then dia buleh le pulak tau makcik ada blog sekarang, sebab info tu macam appear sebelah id tu kan. korang paham ke tak asaya cakap apa ni? hehhee....
so kawan2 tolong bagi info sikit pleaseeeee....
if not memang saya delete je terus mybloglog tu lantak le sana. sakit hati betol dibuatnya.

5 comments:

~dARlee zURiS~ said...

maaf lah ye
tidak dpt nk membantu
tak expert lah bab2 nie

sebab tu zuris tukar blog punya email
takleh bg sama ngan ym
ti org tau
hehee..

MOKCIK AZWA said...

uwaaa...mokcik pun tak tahu gak nie...tak dapek la den nak menolong..

Ummibatrisya said...

rasa macam faham, blog kita dan kawan-kawan akan appear kat ym kan.

tapi ummi tak tahu camne nak deletenya :)

saya said...

saya delete je terus

Mr. Janggel said...

paham...paham...