mari mencari....

Google
 

Friday, April 3, 2009

ntah...



apa nak cerita hari ni ye?

sebenarnya macam2 yang berlaku tapinay saya tak reti le nak cerita semua. dan bukan semua pon yang boleh diceritakan. ada benda boleh dikongsi bersama ada benda mungkin perlu simpan sikit. hehhehehe....

semalma balik lambat. pukul 830pm. sampai je rumah terus kuar pegi makan. kejap je makan cepat2 sebab dah tak larat sangat. pukul 930pm dah sampai rumah balik. baru le mandi2 sambil nak tengok cerita keliwon kononnya. huishhh..ntah le hapa2 getik le pulak. so end up tidor saje la.

sebelom tidor pegi tengok2 dapor dulu. nezha bagi hadiah kat saya. ada seketul yang tak termasokkat dalam besen uku-uk dia tu. geram betol. takpe2.. jangan marah. dia kan kanak2 lagi. hehehhehe..... so kemas2, lap2 semua tidor.



malam tadi memanglena la tido. takde mimpi2. wahh..bagusss.. itu baru la tido yang berkualiti. tetiba teringin nak makan ketupat la. hahahhaha.. mana nak carik. dah le nak buat susah. takmo le nasi impit segera plastik tu..nak yang anyam daun ketupat tu la. mana nak carik nih.
petang ni balik rumah ma. mmm.... kat area tu ada orang kawen. tapi saya tak suka jiran tu. menyampah getik tengok. jenisnya manusia suka nak jaga tepi kain orang je walhal tak disedornya anak dara sendiri dok menggatal naik moto kulu kilir dengan jantan. bila kene batang hidong sendiri baru la ternganga2. padan muka. saya takmo pegi kenduri tu esok. bior ma je yang pegi.
ntah la.hri ni mood tak berapa nak ada. boring je. sure orang boring je baca blog ni tak ada2 yang menarik. hehehhehe... macam saya cakap tu la.. bukan semua benda saya nak tulis.
entah la... malas nak pikir banyak2. asal jumaat je mood kurenggggg....
love you obek & nezha...

4 comments:

~dARlee zURiS~ said...

hehee..takde mimpi ke smlm?
takkan gelaran ratu mimpi dah hilang kot
;P

Ummibatrisya said...

ketupat pulut banyak jual kat pasar malam

kalau ketupat nasi, kena beli sate :)

jumaat mood kurang? ummi jumaat lah mood yang paling best sekali sebab sabtu dan ahad cutiiiiiiiiiii!

zh-ena said...

biasakan kli ader org jual satay akan jual sekali ketupat nasi daun..kena cari la

saya said...

zuris : mimpi tetap mimpiiiii. hehhehe..

ummi : ketupat pulut pon sedap.

ena : kene pulak beli satenya jugak ke? hehhee...