mari mencari....

Google
 

Tuesday, April 28, 2009

penat, sedih, takot....



huhuhuhu...penat betol.

kerja dah siap dah sikit. yahuuuuu... yag saya bersusah payah dari awal bulan ahri tu dah selamat. yahuu..dah dapat dah pon. bagus2... tepok2 tangan.

tapi penat menyampah. tido malam still tak lena. asyik terjaga2 je jadinya badan bertambah lesu. mimpi harus la ada kan. ntah hapa2. mimpi jual kueytiaw goreng la, mimpi pegi lari2 la. macam2 mimpi. itu kira himpunan mimpi sepanjang minggu le tu.

obek kan kene pegi koje onshore/offshore tu. kata hujung bulan. saya walopon sedih tapi confident je sebab lama lagi. sekali rupanya minggu ni le hujung bulan tu. baru terngangaaaa!!! punya sebk sampai tarikh pon tak ingat. uuwwaaa..apa lagi, bantai melalak le jawabnya. mana nak tau, tetiba malam tadi obek kata nanti 7/5 ada jusco sale for card members, saya ok je la dia kata nanti pegi sendiri je la ye, dia takde. saya kata apsal lak takde? koje malam ke? takkk... kan kene pegi sana tu. hwuahhahaha... terus banjirrrrr... mengada je saya ni. hehehhee... aduhhh. sedih la. tak boleh la pisah lama2. walopon tak jumpa hari2 tapi kalo dia takde area sini tu rasa macam jauh sangat le pulak. hwuahhahaha.. sabar2. next wik if saya ala2 takde mud asyik nk melalak cerita yang sedih2 je tu korang tau2 je la.. mood adalah kureng...

nezha ok je. pemalas. saya beli tempat garu2 dia tu.. lupalak nak amik pic. hajat hati tu nak suruh dia garu le kat situ. haram maunya dia. kat sofa tu jugak yang dia garu. salah saya jugak kot. seba tak pernah belikan benda tu.. dah macam ni sofa tu dah nak koluinnalillah baru la terhegeh2 beli tempat garu tu. ajar dia bawak pegi garu sana pon takmau dia. mencicit lari. eeee..geram betol. jawabnya benda tu jadi perhiasan je la kat rumah tu.

hari ni asyik la sakit perot. dah 3 kali buat lawatan ke bilik kecik tu. ada2 je perot ni sensetif betol. apa lagi nak cerita ni ye. owh..hari ni maybe ada masa sikti nak pegi jalan2 blog kawan2. sebab nampaknya koje dah ringan. hehehe..rindu wehh nak baca blog korang.

ok la.. nanti2 sambong lagi. koje rajin2. doakan yang terbaik untuk semua orang. jangan ngumpat2. sila baca rukunegara. kata satu malaysia....

love you obek
love you nezha
love all of you

p/s : sakit perot lagiiiiiiiiiiiii.........

5 comments:

~dARlee zURiS~ said...

pegi sopim sorg lagi best
leh membeli2 ikut perasaan
heheee...

sila mkn pil chi kit tek oun ye ;)

Mr. Janggel said...

tak tahan...siap boleh mimpi jual kuewtiau goreng tuh!!!
wakakkaa

MOKCIK AZWA said...

Kesian cik Saya yer...kena tinggal lagikk..

mokcik nie tak tahu ler dari zaman single mingle, bercintan cintun, bertunang, dah kawen hingga anak dah 6 orang nie memang tak suker gi shopping ngan cik abe..suker gi sensorang...bebas membeli ikut poket sendirik hehehe...

saya@ateh said...

owh.. ciannye kene tinggal..
xpe2.. nezha kan ada
Hmm.. semenjak 2 menjak ni perut org pun sensitif gak
Salah mkan skit, dah buat lawatan ke tandas jela.. dulu x pun. dah makin tua kot!

saya said...

zuris : sopim sorang mana best.. kang sapa nak pi huloq kat counter? hehehe...

janggel : jangan memain.. agaknya lenkali mimpi jual ciken cop pulak..

azwa : kalo ada kawan baru best sopim..buleh rebut2 & tukar idea. tapi kalo takde jugak sorang2 pon jalan je laa..janji dapat.

ateh : opss..perkataan tua adalah alergik yang terbesar. huwhhahahaa...