mari mencari....

Google
 

Wednesday, April 8, 2009

sakit mata--still...



hehhehee..mata ketumbit still ada. lambat lak nak elok ye. sakit la.. terus tak cun. kahkahkahkahhh.. semalam balik lambat sikit. pegi ada hal sikit la.

malam balik terus mandi. nezha ok je. baik budak tu semalam. golke2 kejap pukul 9pm kuar pegi dinner. makan kat kedai biasa la. order daging masak pedas kononnya. sekali liat daaa... liat sama da tak masak or salah potong tak tau le saya. ingatkan satu je yang liat rupanya yang lain pon liat. so, cakap kat abang kedai tu daging liat. orang tu amik balik dan masakkan balik. owhh..putus selera betol la. memula tu obek kata apsal nak komplen? ssaya cakap hai..benda dah liat sampai tak boleh kunyah takkan tak komplen. bukan saja2 nak komplen. korang tau la dai tu mana suka bising2 ni. benci aahhh... bila orangtu dah hantar balik laok tu then baru le lembut..taktau le dia buat camne kan. yang pastinya selera dah terbantut dan terus takde mood nak makan.

sebelom balik pusing2 dulu then balik tido. tengok cerita apa ye malam tadi? lupa la... crossing jordan kot. malam tido mimpi2 ngeri. benci ahhhh...

pagi ni bangun awal. mamat kepochi gerakkan. pandai le dia. dia gerak saya bangun, dia lak baik punya landing tido kat perot. ayoyoyoyo.. itu namanya pendengki. tau la dia syiok2 tido siang saya kene pegi koje.

bangun tido terus pegi tengok cermin. nak tengok mata. lawo. hehhehe..

hari ni takde berapa banyak urusan. biasa2 saja. obek busy la. hjg mggu ni dia takde, pi ostn PD. nyampah.

ok la..takde mood la nak tulis2. byeeeeeeeeee..

love you obek, love yo nezha and love all of you...

5 comments:

~dARlee zURiS~ said...

komplen2..jgn tak komplen
customer always rite kan?
heheee...

meh ar tengok ketumbit tu sikit
;)

Ummibatrisya said...

mengendap sapa ni sampai naik ketumbit kat mata?

weekend ni ummi outstation ke kl :)

nURmALa mAZLan said...

kak, snap la pic ketumbit tu.. kasi bukti..hehehe~

KV said...

kena pakai spek hitam sokmo lah tu. Hihi

one love said...

my sis pun kena ktumbit! hehehehe