mari mencari....

Google
 

Wednesday, April 15, 2009

uwaa..ngantoknya...



sejak musim2 hujan ni, masa tidor saya juga ala2 terganggu gitu. dah kata penakot hujan, orang lain kalo hujan lagis edap tido tarik selimut, saya pulak terkebil2 tak buleh tido. uuwwaaaa.....
semalam semalaman hujan. malam kuar pegi dinner tu hujan renyai2 juga. nak tido tu hujan sampai le ke pagi ni ha. aduhhh.... memangtak boleh tido la. si nezha saya tengok sedap je melengkor dalam selimut. gatal punya mamat. takpe la, saya tak dapat tido saya tepok2 dia je la. ada gak lelap2 tapi kejap2 tu terjaga, kejap2 terjaga. jadinya menambahkan sakit kepala.
nezha tu takot gak hujan, tapi kalo hujan biasa2 dia ok, tapi kalo hujan lebat bunyik petir2 kilat tu dia takot. kang dia diammm je tegak. hehehhee...
obek demam. ala2 tak sihat la. so sebelum pergi dinner pegi klinik dulu la amik ubat. sian dia. kahkahkahkahahhh... dah dapat ubat tu masok kereta saya tanya
me : dapat mc tak?
him : dapat tapi tak amik.
me : lorrr.. apsal tak amik?
him : takyah la..tak pe la.. lagipon esok ada keje
me : adoii.. lenkali amik je mc tu tapi boh nama kita,
him : eh, boleh ke? nak pegi amik ke ni?
me : takyah le..orang memain je.. ggrrr...
macam ni punya orang pon ada ke? doktor dah bagi mc tu amik je la. alasan dia esok nak kene pi site juga ada benda2 lagipon if cuti pon hp tu tetapla berbunyik. wahwahwahh..lantak sana. malam kang kalo bising2 cakap demam la sakit kepala la jangan nak memekak kat saya ye.
owhh..berbalik kepada cerita tak tido tu, jadinya saya ni mengantok yang teramat le ni. uuwwaaa... nak tidooo. nak tido yang lena2 yang takde mimpi2 punya. nak tido yang takde kejap2 bangun tu... nak tidoooooooooo..........

4 comments:

~dARlee zURiS~ said...

hahaa..bagus tol lah obek nie
org lain..kalu doktor bg mc,laju je ambik ;)

adakah nikmat tdo kamu tu dah ilang??
waaaa...
petang nie g exercise apa yg patut.bg penat sikit
mesti tdo tak ingat dunia ti

nURmALa mAZLan said...

wuaaa..!!!!
akak...kita pon sangat menagntok skang ni..tinggal nak pejam je depan pc ni kak

Ummibatrisya said...

skrg ni cuaca memang tak menentu, sekejap hujan dan sekejap panas :(

buat akak malas nak buat keje aje:)

sebenarnya akak malas, tapi cari alasan salahkan hujan :(

saya said...

zuris : kalo saya penat lagi tak blh tido..rasa mcm tak selsesa. hehehe..banyak beno songeh.

mala : hati2 jgn tercium pc sudahhh..

ummi : malas tu mmg selalu ada, tapi bila hujan bertambah2 malas.