mari mencari....

Google
 

Wednesday, April 8, 2009

wahwahwah..nak bukti ye...

korang ni memang tauu..

saje je nak suruh saya tampal pic mata ketumbit tu. apa lawo beno ke? hehehe...memang la cun sangat2. kahkahkahkahhh.... sapa yang tengok lepas ni dia pulak ketumbit. kwahahahahhaa....

nak sangat tengo? nahhh..tengok puas2...





tu le mata kiri belah bawah. tapi ni pic semalam la.. masa dia baru belajar nak meranumkan diri. tengok part ketumbit je jangan tengok part jeragat & jerawat muka tu. pic yang terkini latest korang jangan la dera saya pulak.. tak elok beno rupanya. kahkahkahakhhh..

jahat tau korang ni....saya report obek nanti & suruh nezha gigit korang.

4 comments:

kin hashim said...

tak nampak cam ketumbit pon! ;p

~dARlee zURiS~ said...

ketumbit ke tu?
tak nampak pun
hehee ;P

dah2..g main jauh2

a.k.u.p.e.n.t.o.i said...

oo....mau mc ka?

saya said...

kin : itu masa blm jdi sgt..

zuris : u nak jugak ye? haaa..amik

pentoi : nakkkk...