mari mencari....

Google
 

Monday, April 20, 2009

warning ke?...

pic from googles..





hehehhe.. apa ke bendanya warningnya. takde la. warning2 manja je. hari ni dah tentunya sebok bebeno. benci ah.. sebab tu saya datang jugak office walopon tak sihat. tadi masa tengah tunggang langgang buat koje siamang (read : bos i le tu) dok membebel2 memekak2. ye2.. walopon tinga saya ala2 kureng dengar sebab badan dan selsema, tapi saya tetap dapat dengar nih dia memekak. seperti biasa fav spot dia ialah depan table saya la. memekak je orang tua tu tau. sekali dia cakap kat saya 'whatever you do, don't take a leave tomorrow and the whole week.' itu bahasa formalnya la.. bahasa kureng formalnya 'ko jangan ngengada nak cuti esok ke bebila ke, koje banyak ni semua nak kene sumbit minggu ni, ada paham?'. huwahhahha.... wahwahwah..mentang2 le saya mc jumaat tu terus nih kasik warning manja2 kat saya ye? tau takot kalo saya takde kebabom le jawabnya tender ko. padan muka. actually siamang tu cakap tak le tuju kat saya sorang, cakap pada whole team le kan, tapi disebabkan dia tu dok tercongok bercakap depan saya, makcik terasa lebih tau. siap cakap "we have to all out this week" tu. ye la tu, banyak ko punya all out. kitaorang ko suruh all out, ko tu outtttttt of office memanjang. hhuhuhuhu.... makanya ayat itu telah menjadi dialog kutukan untuk hari ini. hahahhha... kelig siap buat posing pengsan2 nih. gatal. yang ada orang ni lak last2 minit le pulak baru nak bagi ammendment. hantu betol. format berterabor udah satu keje tambahan nak kene buat. benci aahhh orang bodoh keje nih. tak boleh ke buat koje elok2 so that takyah ada tukang repair pulak. nak kata baru masok koje dah tua berjanggot tapi tak gak reti2. hempok dengan hard cover file ni kang sesia je ko hidop 40 tahun. huhuhu... sorry.. ada sikit emo disitu.
kepada kekawan sorry yang teramat sebab saya tak sempat la nak bukak2 jenguk2 blog korang. minggu ni memang pack la. tengok la kalo memalam ok nanti saya bukak dan reply komen2 ye. bongok band kat rumah tu lembabol. berkurun nak bukak 1 page tu. dari menambah dosa kering mengutuk2 baik jangan bukak.
owhh... badan still suam2 panas nih. aduhaii..mata panas, pedih2 ni camne nih. banyak nak cerita ni.. tapi nanti2 la ye.. love you.

4 comments:

MOKCIK AZWA said...

ciannya dier...tak sehat lagi yer...makan vitamin c bebanyak untuk lawan cecema tu...take care, get well soon..

TEACHER OF SOMEONE said...

sekarang ni cuaca tak menentu...
ramai la yang sakit...
moga cepat sembuh ;-)

saya@ateh said...

Salam.. jge diri, jgn lupe mkn ubat, koje2 gak, klu x larat takkan nk paksa2 gak kan? cepat sembuh yea...

saya said...

azwa : dah kureng sikit tapi still sakit2 pening2 kepala la..

teacher : agaknya sebab cuaca kot..perubahan mendadak

ateh : kalo tak larat bantai tidooo. hehehe