mari mencari....

Google
 

Thursday, May 7, 2009

saje je...


lama tak boh pic nezha kat sini. hari2 pon amik pic dia tapi lupa la nak load. payah beno. tak le payah sebenarnya tapi ntah la.. rasa macam banyak lagi koje lain yang patot dibuat selain dari nak load pic2 tu masok dlm pc. owhhh....

pic tu tak le terang beno. ntah le apsal. tu baru bangun tido. see.. dia tetap tido kat kerusi plastik dia tu. gilir2 la katil-kerusi-katil-kerusi. sukati dia je mana nak tido. pagi tadi bukan main dia kejut saya. menggaru2 sekali kuku sangkot kat selimut. hahahhaa.. padan muka. saya buat dek je lagi saya selubung dalam selimut. tapi sempat intai jugak. saya tengok dia terkial2 nak lepaskan kuku dia tu. hehehhee...


sebelom obek pergi o/stn hari tu saya siapkan tempat rokok dia la. wahh.. sekarang kan rokok punya kotak ada gambar2 ngeri. uuwwaaaa... ada gambar baby kecik, ada gambar kaki, leher la macam2 . semua yang ngeri2 belaka. tapi rasanya tindakan tu takde memberi kesan pon kepada perokok2 tegar. habis2 terkejut kat situ je pas tu salin rokon masok dalam kotak tu. habis cerita. hsap tetap le hisap. saya pasalnya saya pulak yang naik ngeri tengok kotak rokok tu, jadinya saya salinkan la rokok obek tu. so, tak le ngeri bijik mata saya kalo kuar dengan diakan. hehehhee....



aaa..bila dah susun dalam box tu jadi macam tu la. law gak kan? hehehhe.. selain dari isi rokok boleh gak isi benda lain contohnya.. contohnya.. contohnya apa haa??? hwuahahha. tak tau le saya. boleh letak duit kot? sebab dia macam ada getah halang dari jatuh. boleh la tuuu....
malas betol nak singgah kedai balik kang. nak kene beli pasri uk-uk nezha la. owhh.. sebelom ni saya asyik le tengok blog orang dok mengidam nak makan gardenia butter scotch tu haa.. saya pon teringin le jugak, kebetulan hari tu isi petrol ada lak nampak roti tu. wahh..beli la kan. baunya waduh2.. dah tau dah manis. sekali makan memang la.. manisssssssssss sangat. too sweet for me la. saya dah le memang jenis tak tahan manis2 sangat ni. 1st morning bakar makan dengan kaya. aduhhhhhhh..lagi manis macam nak menggigil gigi dibuatnya. next time just bakar dan makan kosong gitu je. but still manis sangat. jadinya lepas ni saya takde la nak beli lagi roti tu. tak boleh telan babe!!!1 sedap lagi roti pandan mighty white tu. hehhehee.. itu ikut tekak memasing le kan. korang dah try ke roti tu?

7 comments:

julietANNA said...

comel gila nezha.hehe.pndai dia eyh.
eh2,butter scotch tu roti pebret tau.
kalau beli sebungkus skali mkn je smbil tgk tv.hoho :DD

zh-ena said...

selain letak rokok..blh letak business card..

MOKCIK AZWA said...

alahai cik adikk manis...itteww roti butterscotch aa...enak di makan begitu saja...gardeniaaaa..
ekekke...kompom la over manis kalau dibubuh kaya..

sesemut said...

ho ho , sebijik cam my case ..
i got two of it , one sebijik sejibung like that black one and another one flower power...
tapi..
buat jadi wallet... serius card x patah.. masalah xleh bawak syelen jek..

to nezha... awak ni kacak laa... ooo omaknyer... kalau nak memetik kumbang kat taman awak buat bunga kita boleh kerrrr?

@tune® said...

bf gua pon tegar jer merokok wpon da ade gambor macam tuh...
cait!!

saya said...

Juliet : hehehe.. saya tak boleh le pulak butterscotch tu.. tapi kira sedap gak la..

Ena : ye..selain business card, blh jugak letak kad hutang. Hehehe

Azwa : mana le mokcik tauuu.. makan begitu sajor pon manisssss jugakkkk

Sesemut : wahhh.. sesemut nak berbesan ke dengan saya? Alahaii..banyak bona dah orang merisik anak teruna makcik ni haa… hehehhee..

Atune : bg lu blh geng le dgn bf gua. Wahh..gua-lu-gua-lu le pulakkk..

AfiQ said...

sedapp wehh.. famili aku pon gile mkn mende alah tuh.. baterskoj tuh...
slam kenal jugak...

*sye da link okies!