mari mencari....

Google
 

Wednesday, May 13, 2009

uuwwaaa...mujur...

uuwwaaaa....
tadi la tangan dok gatal2 konon nak click sana sini
sekali ntah tertekan apa terus jadi hilang template saya ni udah jadi lain
baru la muka pucat lesi bagai nak rak
terus ni godek2 lagi mujur dapat carik balik
tapi sekarnag dah tambah benda2 beru
tapi saya tengok macam ada yang tak sama dengan yang dulu
uuwwaaaa.....
camne pon..mujur dah jadi rupa blog balik
kalo tak ntah jadi rupa apa ntah tadi kosong sekosong-kosongnya...
peringatan :
jangan suka suki nak click benda2 yang tak berapa pasti...

5 comments:

zh-ena said...

heheheh same la takut klu jd aper2 kat blog kesayangan ena tu..

Faizah_Haris said...

huhhh suspennnnnn je kan kan kan

AfiQ said...

sye tersgt la jeran nk godek2 layout.....
sbb sye telah terdelet bloglist suatu ketike dlu..
hasilnyer..
sye mcm nk menangih masukkan blk link tuh stu2...
moral of da stori is.. sile bekap yer sblom godek2...huhuhuh

@tune® said...

hihi
tu la....
kan ke leh save template dulu..kikiki

saya said...

ena-- memang menakotkan la..

faizah--bkn suspen lagi..mcm nk pitam dah..

afiq--memangg...rasa nak nangis dah semalam tu.

atune--alalala.. orang buta it macam tu la.. mana tau nak bekap2 save2 tu... main hentam asal jadi je..