mari mencari....

Google
 

Thursday, May 7, 2009

wait...

takde nak cerita apa sangat.

semalam balik lambat sikit 830pm baru sampai rumah. balik2 mandi terus makan. makan apa ye.. ooo..makan mihun ladna ke hapa namanya. kaler putih2 tu. tak sedap. tawar. makan sikit je. membazir betol. dah le mahal. chehh...

suap nezha makan, polok2, tengok csi then tido. sebenarnya in the middle of csi tu pon dah tido sebab penat sangat. hehehhee.. konon2 nak tutup mata je sementara iklan rupanya terlena. lepas habis csi sambong tido kat bilik la.

ada mimpi tapi lupa.

pagi tadi dapat hadiah ni....






ni masa still dalam kotak.




see... cute kan. tapi apsal kecik sangat?? orang nak yang besar manusia tu la!!!!
habis le rumah saya jadi macam zoo dah ni. penuh dengan bear je nih.
ok la. hari ni banyak keje la.
love you obek (obek balik hari ni yahuuuuuuuuuuuu)
love you nezha
love all of you

2 comments:

~dARlee zURiS~ said...

yea..yea..dapat hadiah!
takpe..ti dapat manusia betul ek
hehee ;)

saya said...

zuris : manusia betol? alamakk..