mari mencari....

Google
 

Friday, June 26, 2009

argghhh...its friday....

this is how nezha's looks like at am this morning.. full of tek mata bergumpal2 plus ayaq lioq meleleh.. so selekeh and not handsome anymore.. but i do love him so much...
----------
well..its friday again. its so not me la kalo friday. agaknya kalau buat undian harus dalam 1000 orang tu saya sorang je yang tak suka friday. hehehehee... sebab apa? sebab esoknya tu cuti. bosan.
----------
semalam berbuka roti canai sardin. terpengaruh dengan blog si afiq le tu tengok dia breakfast baikk punya roti canai sardin. seumur hidop belom pernah makan roti canai sardin. roti canai biasa cicah kuah sardin pernah le. huhuhuh..siannya rakyat malaysia yang sorang ni.. tak pernah makan roti canai sardin. so, balik koje singgah kat kedai mamak la.. dasar nafsu lapar, order sekali roti pisang. saya suka sebab itu macam manis2 sikit. hehehhe..melampau tamak. beli jugak nasi sebab takot kang makan roti canai je kang perot meragam. kene gak makan nasi sikit. tak amik laok apa, amik kuah kari je dengan ubi kentang. lepas tu kacang2 & ikan bilis nasi lemak tu sebab pakcik yangjual tu ad ajual nasi lemak juga. so, itu je la makanan malam tadi. owh..minum air sarsi. hehehhehee.. kesimpulannya, semua tak habis. makan sekerat2 je kan. pagi tadi sahor roti gardenia goreng telor tu le. 2 keping. dengan tomato. habis cerita.



chewahhh..mata stim tu. gatal.
----------
malam tadi tengok cerita apa ye? owh.. apa ntah lupa, tapi tom & jerry adalah wajib. pas tu tengok criminal minds. best gak. sesambil tukar gak nak tengok cerita humor mingguan malam jumaat di tvtiga. hehehhee..malam tadi al-kisahnya ada puteri mata biru rambut blonde duduk dalam gua jaga harta karun. haduhhhhh... seksa betol la kalo tengok cerita tu. tak tengok pon, baca info then masa tu si mata pakai baju silat tengak berinterview dgn puteri tu. arghhh.. getik la. terus tukar channel lain. lepas habis criminal mind, kebabommmmmm.....

merenung jauh. apa la akalnya dia tu agaknya. jangan tak tau, macm2 dia pandai buat sekarang aduhhh... bikin hilang sabar betol la.
----------
semalam balik tengok tempat uk-uk dia tunggang langgang. covernya ntah dah ketempat lain. awat la ganas beno kamu ni nezha. mujur uk-uknya still dalam tu. buatnya besen tu yang telungkop? hazabbbbb..harus harum segar mewangi satu rumah. ada le benda yang dia kejar tu. kalo tak lipas, cicak. agaknya la.
----------
pagi tadi bangun sahor saya bangun slow2 sangat. sebab takmau kejutkan dia sebab tengok dia tido lena betol. tapinya bila saya kuar je toilet tengok dia dah tercongok kat depan pintu tu. hehehehhee... baiknya dia teman saya bangun sahur. good boy. so, saya makan sahor dia pon sahor jugak. hehehhehee... tapi bangun pukul 630am tu dia makan lagi. ngelat betol la nezha.
----------
obek still ostn. bosan. ntah le apa ceritanya.

camne tetiba mata boleh jadi kaler hijau. hari tu saya amik pic dengan dia mata jadi biru. but yg kuning tu still kuning la. owhh..nezha ada power boleh tukar2 kaler mata. wahhhh..hebat..hebat...
--------
sorry je entry hari ni agak membosankan. sebabnya saya sendiri pon bosan. hehehhehe... owh... katanya maikel jeksen mati? pernah dgr dia dah msk islam.. ye ke? ke khabar2 angin je. so camne agaknya obituary dia agaknya. huiii... mesti jadi isu nanti tu. macam2 la.

sayangggggggggggggggg nezha...
--------
ok la..takmo bebel banyak2. takde idea & takde mood. bosan, bosan, bosan.
--------
love you obek...(balik cepat ye)
love you nezha...(jangan noty2)
love all of you...(happy weekend)

3 comments:

~dARlee zURiS~ said...

jgn kata kamu..zuris pun tak penah mkn roti canai sardin
huhuu...

tekejut dgr kematian mamat tu kan..

nURmALa mAZLan said...

nezha pon puasa la hari ni kak?? ahahaha~

dia meninggal dlm islam

saya said...

zuris & mala--taktau la islam ke tak..bior je la..hehhee..