mari mencari....

Google
 

Monday, July 27, 2009

it's obek's birthday...

yahuuuuu...
happy birthday to you..
happy birthday to you..
happy birthday to obek..
happy birthday to you..


hehhehe..hari ni 27 julai ialah birhday obek. kahkahkahkahh..dah tua rupanya mamat tu ye, anyway... saya doakan semoga panjang umur, murah rezeki melimpah ruah, sihat kesihatan yang berpanjangan, kesabaran yang tinggi, ilmu yang tidak dilupakan, berkat kehidupan dunia dan akhirat.

hadiah?? hhehehhe.. malam tadi kononnya kuar le tapi saya taktau nak beli apa dan taktau camne nak kasi surprise. sekali obek brehenti nak isi minyak so saya pon kuar pegi beli muffin mighty white kat petronas tu then lilin. whuahhaha.. masok kereta then kuarkan sebijik muffin tu then cocok le lilin kecik. opss..jangan nyalakan api. ko gila nak buat2 nyalakan flame kat stesen petronas. dah jalan jauh sikit saya kasi surprise le... hehehe.. muffin with candle but without the fire le. jadi laaaa... hehhee..obek gelak2 je tengok saya buat surprise ntah hapa2. lepas tu baru le nyalakan api dan paksa2 jugak dia tiup lilin tu then paksa jugak dia makan muffin tu. kahkahkahkahhh.... seksa mamat tu saya kerjakan. wish birthday semua then suruh le dia buat ucapan kononnya. wahhh... mengada lak. ucapan dia lebih kurang begini le. "beta merasa amat gembira kerana rakyat jelata telah menyambut birthday beta dengan begitu meriah sekali. beta akhiri dengan ucapan, selamat menyambut bulan ramadhan" aduhhhh... buat lawak pulak malam2 buta tu. saya bantai gelak mengekek dalam kereta. owh..perlu diingat semua kejadian adalah dalam kereta ye. takdenya nak berdating2 kat taman bunga ke hapa. tak kuasa. jadinya..itu le sambutan hari jadi obek malam tadi. sambut awal le takkan nak tunggu pukul 12am baru nak bercake2 bagai. malam sangat tak baik lorrr... owh.. saya belanja ice cream. hehehe..jadi la.

balik rumah saya lak sambong berparty muffin dengan nezha. kahkahkahkahh.. makan ice cream dengan dia. mamat tu ice cream mana nak menolak. semua masokkkk....

pagi tadi pagi2 buta saya dah call obek, wish sekali lagi. berapa kali nak wish daaa..ngabihkan credit hp je. takpe la..saje suka2. hehhehe.. borak2 kejap pas tu melompat le siap2 pegi koje. jadi hari ni mood baik jangan dirosakkan walopon sebenarnya ada je kejadian yang menyakitkan hati. tengah dok pikir apa la yang nak dibeli bagi kat obek tu. haihh...pening la. semua pon dia ada saya tak reti le nak beli apa.

ok la.. nanti sambung lagi ye. apapon korang2 pon doakan kesejahteraan kami. wahh..tetiba je kami nih. kihkihkih..bukan wish untuk obek ke? apsal tetiba saya pon masok book sekali. biar la.... kahkahkahkahhh...

6 comments:

TEACHER OF SOMEONE said...

happy bezday ;-)

~dARlee zURiS~ said...

meh2 nak nyanyi

"hepi besday to u
hepi besday to u
hepi besday to obek
hepi besday to u..."

clap2...

yg ke berapa kah?
*wink wink*

julietANNA said...

dah lama tak lepak sini.hiks.
happy birthday obek! :D

Ummibatrisya said...

happy besday obek..

bagi hadiah apa? :)

saya said...

tq fiqah/zuris/juliet/ummi---sebab wish untuk obek. belom bagi pon apa lagi hadiah. hehehe.. gila kedekot saya ni.

afiq said...

siapekah obek?? bf? or bff??
wakakakak
hepi busday tu obek!!!!