mari mencari....

Google
 

Tuesday, August 18, 2009

tambah ke top-up???





muwahahahhaaaaa.... just for fun ok.
tapi itu la kot kid's interpretation. aiyokkk..tak tauu..
camne nak explain the birds and the bees... hahahhahahaa....

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ok2, ini cerita lain pulak.. tadi lunch hour saya keluar pegi isi petrol kereta dan nak top-up touch & go. sampai kat kaunter tu, disambut dengan senuym manis akak kaunter. fuhhh... lega sejuk hati rasanya waloppun waktu tu cuaca panas mencanak2. kan bagus senyum2 selalu. customer pon happy, awak koje pon happy takde stress...
akak : hai.. (senyum2)
saya : hai..(senyum balik). kak, touch & go ada?
akak : ada. nak tambah ke nak top-up?
saya : hah? huh?? (dalam hati & otak ligat pikir nih.. what's the different nak tambah ke nak top-up??). mmm... nak isi lagi. dah habis dah.
akak : ok, nak berapa?
saya : rm50
tit..tott..tit..tott... (bunyik2 la.. akak tu tengah buatkan)
akak : ok.. terima kasih.
saya : ok, terima kasih.
masok kereta, baru bantai gelak. tapi saya sampai sekarang dok pikir, tambah ke top-up? makcik confuse nih!!!!!

4 comments:

Ummi batrisya dan damya said...

mak cik pun confuse, bukan ke sama maksudnya itu :)

Mince4AM said...

ha'ah..acu try tanya kak tu balik lenkali

zh-ena said...

satu BM lg satu BI hehhehehe

dah baik ker demamnya

saya said...

ummi/ahmad/ena : sama tapi tak serupa. hwuahahhaha... obek belom baik lagi demam.