mari mencari....

Google
 

Thursday, September 24, 2009

takde apa..pi jalan2 kejap je...


ni kucing ke musang?? meloyot perot ko nezha....







hari ni macam biasa. boring.




mimpi. mimpi ntah hapa2.




1st mimpi orang bergaduh siap ketok2 pakaihammer sebab nak bagi the other guy patah riuk, ngeri siot beb. badan orang tu jadi lembek sebab orangjahat ketuk2 tulang jadi patah.




2nd, mimpi jumpa duit. konon2 dah 2-3 hari la jumpa duit tu tapi i tak amik. so, sekali tu tengok duit tu cam dah terberalih. so suruh kawan amik. banyak tu...rm400 duit seratus2 berkeping2. hwuahhhaa... so, kawan amik & simpan. rugi je if not i le kaya dalam mimpi malam tadi dalap duit 400. hantu betol.




pukul 11am kuar pegi soping2 kat sogo. orang tak ramai sangat. bagus betol. beli kasut dan t-shirt je.
pas tu pusing2 carik lemang. teringin. jumpa. tapi masin nak mati. rendang dia pon masin jugak. geram betol. benciiiiiiiiiiiiii...
balik, tido sampai senja. bagus betol.
sekarang lapar. tak le lapar sangat. tekak teringin macam2 tapi perot macam tak sedap tak boleh terima makanan. so just buat air laici. ranap 1 tin.
cerita tv ntah hapa2.

last but not least. nezha at his fav lepak2 spot. belakang wire2 serabut. apsal? ko nak jadi wireman ke nezha? hwuhhahahaa.....

love you obek...

love you nezha..

love all of you...

2 comments:

zh-ena said...

dah start keja ke leeya..

saya said...

belommm..cuti2 malaysiaaaaaaaa