mari mencari....

Google
 

Friday, September 25, 2009

ter-pergi jalan2 pulak hari ni...

hari ni takde apa2 plan.

tetiba je obek call ajak pergi kuar jalan2.

why not?

tapi mana nak tau dia nak bawak pergi makan laksa kat kuala kangsar pulak.

idak ke harus tercengang bangang makcik ni.

geram betol.

tapi suka je sebab dapat jalan2.

banyak amik pics tapi tak boleh nak load sebab cable tak bawak.

now kat buket merrah lek taun rizotttttt...

tetiba je kan.

sian nezha tinggal kat rumah.

hahahhahaa...

takpela.

kasi chance kita nak pi dating2 ye.

esok nak singgah kampar rumah kawan obek kawen.

owh... petang tadi pi kuala sepetang pekena mee udang yang glamor tu.

dont worry, i will update about it later.

complete with pictures.

~~~~~~~~~~~~~~

love you obek...
love you nezha...
love all of you...

2 comments:

zh-ena said...

seronoknya dpt jln2..
ena terperap lg duk kat opis nie

[S]itie [B]Um [B]Um said...

waa..kite nk balik kl nk jalan2 sopink!!