mari mencari....

Google
 

Monday, October 26, 2009

aduh...pagi2 dah banyak hal...



mmmm..hari ni kira bad day for me. pagi2 lagi dah ada je masalah yang mendatang. pagi tadi nak start kereta sekali terperasan bunyi macam kuat sangat kluk kluk kluk entah le apa bendanya. actually dah 2-3 hari jugak ad abunyik tu tapi buattak kisah je sebab ingatkan bunyi kereta sebelahke apa ke, tapipagi ni lain macam benor bunyiknya. so bukak bonet tengok apa ke masalahnya macamle pandai. sekali buka tengok rupanya klip yangikat bekas kipas tu tercabut da.. patot le bunyik kuat sebab penutup tu bergetar dengan entah apa ke bendanya yang lain. hantu betol. mujur juga buka pagi tadi kalo jalan je pegi koje entah2 tersangkot entah2 berenti tengah jalan. tak ke haru. alhamdulillah. walopon sakit hati tapi masih ada kebaikannya. so, camne nak ikat benda alah tu? apa lagi..guna tape je la. lantak le sana asalkan jangan tanggal dan jangan bunyik2 lagi sudah. nantibawak pegi kedai. call oobek ngadu obek kata murah je klip tu. ye la..harap2 murah le takot kang bila pi cek kang lain lak penyakitnya. obek pon musibah jugak pepagi ni. entah le apa yang dia pikir hand break tak ditariknya. tau2 je kereta meluncur kebelakang. apa lagi..tummm... langgar tempok. bercium le but belakang dengan tembok. suwei betol pepagi ni. saya pulak sampai je ofis baru melangkahmasoh dah sapat berita buruk lagi. haih... entah la. hari penuh musibah hari ni. jangan salahkan hari. dah ketentuan. moga allah mencerahkan hari saya hari ni dan dipermudahkan segala urusan. aminn.. doa2kan untuk saya ye...

4 comments:

nURmALa mAZLan said...

huh!!!
kereta kita pon buat hal kak
tinggal kat driver tu x leh buka + dah x leh kunci pintu dari dalam
adoiyai!! minta duit lagi

~dARlee zURiS~ said...

:)
yg buruk...pasti ada baiknya nanti.

zh-ena said...

semoga hari nie dipermudahkan segala urusan utk leeya..

saya said...

mala--hari kereta sedunia. hehehe...

zuris--mudah2an. aminnn...

ena--mudah2an. aminnn...