mari mencari....

Google
 

Tuesday, October 6, 2009

biasa je.. takde apa yang menarik...


hehehhe..tengok tajuk je pon memang dah tak menarik kan? whatever la.. semedang je takde mud.

semalam macam biasa je. keja, keja, keja. tapi best jugak buat keje so tak le rasa macam buang masa ke apa kan. dah kata love monday. harus bersemangat. semalam balik cepat. 530pm dah chow. hwuahahahhaa...lantak la. awal 1/2jam. pedulikkan mereka2 itu.

balik2 je pukul 7pm tu obek ajak pergi pasar malam. aduhhh.. betol2 takde mud la nak kuar pergi jalan2. nak makan pon tak de lak teringin apa2 pon kan. tapi pergi jugak la. tengok makanan takde selera. so beli buah2. beli banyak2. beli honey dew, beli mangga, beli kiwi, beli buah lai. hehheehehe.... beli jugak keledek. harapan tu besor konon nak buat kuih cek mek molek tapi kalo udah bangun pun pukul 7am nak buat kuih apa ke bendanya. nanti2 la malam kang buat kuih. so, takde beli apa pon makanan kat pasar malam tu. tipu la tak beli lansong, ada la beli keropok lekor. tu je la.

balik tunggu kejap orang kedai datang hantar rak kasut. hehehehhee... saya beli rak kasut tu dah order dari hari ahad tu. tapi takde stok sebab saya nak buat dia jadi 2 melekat. tapi dah confuse nak letak jadi 2 tingkat ke atau sebelah2. hishhhh... tak le lawo beno tapi menarik la. pic takde la sebab rak kasut biasa2 je. bukannya beli rumah harga juta2. hehhehee... doa2kan. mana tau ada rezeki ye tak? insyaallah.. aminnn... so orang kedai kata nanti dia datang baru ukur then nanti baru dia skrukan. kot kang tersalah skru kang sayang je. tu la orang tu datang saya baru nak kemas2 beg plastik buah2 tu. aduhhh..nezha buat hal pulak dia tengok orang datang berlari ke pintu. nauzubillah... cepat2 saya tutup pintu. itu jam orangtu sebok nak hangkot2 barang, itu jam la dia pon sebok nak tercongok kat pintu depan tu. apa lagi jawabnya kene dukung sepanjang masa orang tu ada kat rumah. bila dah diukur2, so, kena letak memanjang la, tak jadi letak macam 2 tingkat tu. ingatkan nak letak jadi 2 tingkat tu supaya jimat ruang tapi tak bolehle. sebab ada benda lain le pulak. haihhh..takpe la. janji ada rak kasut baru. yahuuu.. kasut2 pon dah banyak bergelimpangan je macam tu tak lawa la. so, orang kedai tu buat2kan semua, then bayar balance, then nezha pon buat keja qa/qc dia. habis segala pintu nak dibukanya. biorkannn..asalkan bahagia. beriya nak rak kasut, dah dapat. tapi tak jugak susun2 kasut tu. malas la. nak tunggu bior kasut tu jalan sendiri masok dalam rak tu. hehehehhee..

malam tadi cerita tak best kat tv. bosan betol. habis2 tengok kartun je la. lepas tu online kejap lepas tu tido. obek koje malam tadi. elok pon. saya pon takde mud nak kuar ke hapa ke. ntah la.. nak terperap je kojenya kat rumah.

bagi nezha makan. wahhh... melampau2 manja sangat mamat kepochi tu. geram la. takpe2..layankan je.

so, mood hari ni biasa2 je. nak kata gembira tak jugak, nak kata sedih tak jugak.

ok la..takde apa yang menarik nak dikongsi bersama. sekadar nak update blog je la.

love you obek...
love you nezha...
love all of you...

4 comments:

TEACHER OF SOMEONE said...

mari sini sy gembirakan kamu
hehehe

zh-ena said...

banyaknya buah yg leeya beli..buat air buah sedap tu

[S]itie [B]Um [B]Um said...

love u too.. hehe

saya said...

love all of youuuu!!!