mari mencari....

Google
 

Sunday, October 25, 2009

hari ni hari ahad..



hello... hari ni hari ahad.. huhuh..so boring tak de buat apa pon. petangs emalam pukul 4pm obek dah pergi ke kedah. tapi tau2 je la kalo dah pegi beramai2 tu.. bukan tentu pukul 5pm boleh bertolak, itu ini begitu begini, entah le pukul berapa diaorang tu bertolak. jangkaan saya selalunya betol. malam tadi pukul 230am baru dapat sms dari obek cakap dia baru sampai. huahhahhahahaaa.. hujan lebat katanya sepanjang perjalanan. mmm..maybe itu salah satu sebab apsal lambat. takpe la... tu la dianya kalo pegi last minit, tiket flight pon dah takdo. takpe2.. pegi naik kereta boleh le dia menyinggah kat mana2 beli jajan. hahahhahaa....

semalam petang takde buat apa. masak nasi, masak sambal ikan bilis garing dengan ubi kentang, tapi udah terpedas pulak. spoil betol. tak larat la nak makan. apsal cili api tu pedas sangat. saya bubuh 5 bijik je pon pedas bagai nak rak. mujur ada buat lagi satu laok yang tauhu telor tu. so, makan dengan tu je la. air ribena. biasa la tu. lepas makan sakit perot sebab kepedasan tadi tu. aduhduhdudhhhhhh...

malam tak boleh tido. gelisah tak menentu. pikir macam2. kalo tertidor pon mimpi macam2. angin kuat betol malam tadi bunyik sampai menderu2. menakotkan. nezha pon takot. terkebil2 je dia kalo tak tu dia la raja melompat tetengah malam tu kan. pelok2 2 orang then tido. tapi tetap la terjaga2. bila dah angin menderu kuat tu you all tau2 je la, macam2 bunyik ada. yang tinggal ni penakot ya rabbi. hehehehhee...owh..kaki adalah lebam. entah le kenapa. biasa la tu. lebam sana sini macam dah kena dera pulak. pelik betol. tapi tak pulak sakit.

pagi bangun awal. sebab dah memang tak boleh tido kan. kemas2 lebih kurang then sambong tido. baru laaa aman dunia ku boleh tido. hehehehhee.... pukul 930am bangun lagi. tak tido dah. ingat nak masak nasi goreng dengan lebihan nasi malam tadi tapi tengok2 dah macam nak lembik pulak. nak basi le kot. jangan mengambil risiko. makan roti bakar je la lebih elok. dengan kek birthday tu jugak. hehehehhee.... nezha pon suka makan kek tu. heiii..budak tu memang la. suka je kalo manis2 ni. geram betol. sayang nezha.

obek kata balik hari ni tapi takyah le nak mengira2 pukul berapa orang tua tu sampai kl. maunya macam malam tadi jugak pukul 3am agaknya. so abaikan. hehehhehee.... ingat nak kuar pegi salon kang tapi tengok la camne. hati rasa melonjak2 nak kuar tapi malas le pulak. malas nak bersiap2 tu. malas nak drive. malas nak keluar. eee..macammana ni????

itu je la kot cerita hari ni. lagipon awal pagi lagi tak dapat nak dikenalpasti apa kejadian untuk sepanjang hari ni. owh..tadi masa saya buang sampah nampak rumah hujung lorong tu buat kenduri. dah 2-3 hari nampak khemah terpasang then pagi n tadi berderu2 dah kereta datang. heheheh..mesti meriah tu kan. agaknya la.

ok la.. nanti sambong lagi. nak sambong tengok kartun. bye!!!

i love you obek...(thanks obek oby sayang obek)
i love you nezha...(nezhaaaa..mari makan asyik nak main je)
i love all of you...(thanks kepada yang wish birthday saya semalam)

No comments: