mari mencari....

Google
 

Friday, October 30, 2009

ok sikit...


source : http://positivesharing.com/


hari ni dah pergi keje walau pon kepala masing pusing2 macam berada di awang-awangan. chewahh..merasa la jadi pari2/peri2/pori2 dari langit kan. hwuahhahha...

apa la pepagi dah merepek. memang tak berapa sihat la. ada je penyakit. selalu naik angin je tapi still darah rendah. ingatkan kalo selalu marah darah naik. hwuahahahha... sudah terbalik la. anywayyy.. syukur sebab bukan penyakit kronik kan? syukurr.. takat pening demam tu makan je la panadol. habis cerita.

nezha ok je. bertambah manja, terlalu manja, dan manja yang teramat. asyik la nak kena garu perot dia, garu kepala dia, garu kaki dia. hehehhe..tapi suka je melayan dia. agak2 kalo saya dah penat menggaru tu tolak je dia whuahahha.. semalam jatuh katil lagi. kahkahkahkahhh..tu la nakal sangat. baring nak mengendeng je kat orang nak baringkat tempat yang sempit lak tu. sekali member nak pusing2 badan bagi sedap bedebuk ke bawah. hwuahahha... sian dia.

obek buzy. entah bila yang tak buzy tu entah la. dalam tak sihat saya semalam tu sempat gak la kemas rumah 1 round. habis tingkap2 & kipas2 semua makcik lap. wahh..rajinkan. kata nak raya.. raya apa lagi? raya aji ada, raya krismes ada. haaa.. ok la tu. lepas tu pengsan kebabom. takpe..kuar peluh sikit.

malam ni ada kenduri kat rumah pakcik obek. nak berangkat ke mekah menunaikan ibadah haji dah. syukurr.. dah sampai juga hajatnya ye. kita bila la lagi. silap2 akan tabung haji pon takde. hwuahahhah... check jangan tak check. kalo boleh beli dvd yang harga rm6 3 keping sebulan baikla duit tu dimasokkan kat dalam tabong haji. ada gak bergerak nombor dalam akaun tu. tak kira la seploh hengget ke, doploh henget ke.. ye tak?

anywayyy... takde mood sangat nak bercakap (ke menulis?). have a nice weekend dear..

i love you obek..(miss you)
i love you nezha..(always)
i love all of you..(its your fav day today--friday)

4 comments:

nURmALa mAZLan said...

selamat berhujung minggu

~dARlee zURiS~ said...

ahaahaa..tekena pula batang idung ai ;P
yolah.pasnie kena simpan duit daripada beli dvd lanun tu kan
lalaaa...

zh-ena said...

tak sihat ker patut la smlm tak update..

semoga cepat sembuh..jgn lupa mkn ubat

Ummi batrisya dan damya said...

semoga cepat sembuh.

betul cakap cik saya pada beli barang entah apa-apa baik simpan ada gak duit simpanan bertambah :)