mari mencari....

Google
 

Monday, November 9, 2009

cerita biasa2 je...


hello.... how was your weekend? mine was bored.. gila punya boring sampai terlentok2. wahhh..gitu. entah la. saturday, lepas lunch tu balik rumah terus lepak2. ingat nak baring2 tengok tv sekali tertidor daaaa... sedar2 dah petang. malamkuar pegi dinner dengan obek. bukan nak makan sangat just sebab nak keluar. beli bubur nasi, tapi makan sekerat je la. pas tu beli rojak buah. pon makan sekerat je. lagi beli apa ye? owhh..beli stok telor. hehehehe.. dan juga roti. selamat.

ahad... kononnya nak bagun awal nak carik sarapan kan dah berkurun nak makan lontong. sekali call beratos kali obek tidor lagi daa..benci betol. dah pukul 1030am baru dia bangun nak sarapan ke bendanya. kene lunch terus le jawabnya. sementara tu saya masak dulu roti telor. wahhh,.. bestnya. so, kenyang then tengok tv entah le cerita hapa2.

pukul 130pm baru kuar lunch. makan banyak. hwuahhahaha... then pegi beli beli donut tu le. lepas tu balik. takde pegi jalan mana2 pon. balik2, lepak2 tengok tv lagi sampai le ke petang. malam tak kuar dah. just buat pisang sira. teringin. turn on tenet carik resepi. wahhh..rupanya senang je nak buat benda tu. aduhaiii..apsal le saya ketinggalan zaman betol la. takpe..lenkali boleh buat lagi sebab senang sangat. suap nezha makan. bagi juga dia makan donut tu. suka la dia ada rasa cream2 tu kan. geram betol. lepas tu bantai main melompat2 sampai terjatuh vase bunga. hambekkkk..layan je la. nama pon budak kecik kan. hehehehhee....

malam konon nak tengok result sehati berdansa tapi dah tertengok cerita lain le pulak. entah le cerita apa. lupa dah. so, saya tak tau sapa yang keluar. huewahahahaa.. tak kisah le. tak penting pon. owhh..lupa. sabtu tu kan ada final piala malaysia, saya tengok kat tv je la. tapi pulak hujan so tak berapa clear. benci aahhhhh.. tapi memang bagus pon negeri sembilan memang. hwuahahhahaha.... congratulations... tapi benci sebab ada monyet2 baling2 asap le baling entah hapa sampai orang cedera. apsal le nak emosi sangat tengok bola je pon. bongok betol.

so, itu je la cerita weekend saya yang sengal. bosan betol. cerita lain takde, makan tido makan tido. pas tu gemok baru le memekak, takde exercise lansong.

alallala..sebenarnya ada le cerita lain kan tapi tak sesuai le nak cerita kat sini.

so, happy monday everybody!!!!!

i love you obek...
i love you nezha...
i love all of you...

** sorry korang terpaksa baca entry yg membosankan ini....hahhahaa..

3 comments:

zh-ena said...

ena pun ketinggalan tgk sehati berdansa..kat umah MIL mmg takder astro..kena tgk ulangan la nak tahu saper kena buang tu kan

nURmALa mAZLan said...

wuaaaaa!! best nyer dapat bermalasan kat umah..weekend kita sgt bz

saya said...

ena--takpe la..tak penting smeua tu. hehehe..

mala--best? bosannnnnn!!!!