mari mencari....

Google
 

Saturday, November 7, 2009

separuh jadi, separuh tak jadi...



huhuhuhu..apanya yangseparuh jadi separuh tak jadi tu? alahaiii... kata kan semalam sepatotnya hari ni nak kene pergi 2 tempat. satu ada urusan sikit lagi satu nak pergi tolong kawan saya tu pindah. tapi urusan tu mengambil masa le pulak. bosan betol la. nyampah. dialog dengan orang2 tu pon agak tidak membeansangkan dan terasa macam ada sesuatu yang tak best je kan. tapi takpe la... kita tengok dulu camne. so, dah terlewat sangat nak pergi tolong kawan saya tu pindah. urusan selesai jam 11am. perjalanan dari situ ke area rumah kawan saya perlu mengambil masa lebihkuranh 1jam setengah. awgghhhh... benci la. so obek kat takyah pergi le tolong pindah tu. lagipon dia still keje sini just pindah rumah je. mmm..malas le nak cakap lagi. mujur saya tak de janji apa2 dengan kawan tu nak datang ke tak. mudah2an urusan pindah dia tu selesai dengan baik la hendaknya. amin...

on the way balik daru berurusan, singgah pergi makan nasi beriani. mmmm... boleh le tak le sampai nak termimpi2 ke apa kan. lagipon saya tengah dalam takde mood. ajak obek pergi jalan2 dia pulak kata nanti petang2. uuwwahhhh... bencinya. lepas tu saya merajuk. lepas tu saya tak bercakap2. hwuhahahahhaa...

dah siap semua, obek hantar balik. ok la tu. balik turn on tv, pelok2 nezha sambil mengadu ketidakpuasan hati dan online update blog. sekarang tengah tengok tv2 cerita hindustan le pulak. bantai le. perot sakit. tak sesuai agaknya penerimaan nasi beiani tu. tekak pon rasa melonjak2 je. jangan kata sekarang, masa tengah makan tadi pon dah melonjak2 anak tekak ni tapi tahan kan je la.

apa lagi nak cerita hari ni. takde apa le kot. yang pastinya mood adalah kureng dan benci dan menyampah dan bengang.

kenapa saya selalu je bengang2????

riak2 awal petanda saya bakal mengharungi hujung minggu yang sengal jelas kelihatan.

3 comments:

ije said...

harap obek memujuk.. ehe.

saya said...

huhuhu..takde maknanya. dia tu la lagi no.1 kalo menyakat saya. geram!

zh-ena said...

sudahkan obek memujuk si bunga hati :D