mari mencari....

Google
 

Thursday, December 31, 2009

doa-doakan lah...

obek susah hati..
family obek pon susah hati..
secara tak lansung saya pon terlibat jugak susah hati..
sedang berhadapan dengan ujian kehidupan..
semoga Allah s.w.t memberikan petunjuk dan hidayahNya..
semoga obek sekeluarga dikurniakan kesabaran yang tinggi..
semoga semuanya selesai dengan baik...
doa-doakan lah...

7 comments:

Ummi batrisya dan damya said...

hari ni dah ok dah... tak de detect virus :)


ada buat apa-apa ke? cuba remove website yang ummi bagi tu kot-kot website tu ada virus dan cik saya telah melinkkannya ke blog ini

macam terror comp ummi ni, saja cuba try test tengok

ummi tak marah lansung kat cik saya, lappy ini ni terlebih active tu yang ummi geram sungguh kat lappy ummi ni

jangan sedih-sedih ye, life must go on no matter what happen

sabar ye, ada nikmatnya nanti,

peace no war :)

Qisha said...

orang yang sabar pasti sesuatu menunggunya..

zh-ena said...

sabar menghadapi ujian Allah

Mince4AM said...

saya doakan semuanya baik-baik belaka dan menjadi seperti sedia kala.

btw: Allah uji hambanya mengikut kemampuan hambanya

afiq said...

saya sabar yer..

~dARlee zURiS~ said...

semoga semuanya selamat ye..
amin...

selamat tahun baru,leeya
kiss tuk nezha.muahhh!!!

saya said...

terima kasih semua... terima kasih...