mari mencari....

Google
 

Thursday, December 10, 2009

mengacau....


wekkk... hehehehehe..tengok nezha jelir2 lidah. itu namanya marah sebab saya dok suruh dai pergi. apa lagi kalo bukan pasal dok mengacau saya. pantang betol tengok orang buat keje ke on lappy. tu tengok pi duduk atas kertas2 saya. geram betol la dengan mamat ni. lagi disuruh pergi, lagi dia duduk kat situ. siap baringggggg... sabar je la. lidah pink. hehehehe...



tengok..makin ke tengah dia duduk atas kertas tu. habis.. saya nak kira macammana??? layankan je la. sementara dia dok mendengki tu saya tengok tv dulu la. semalam balik macam biasa. pukul berapa ntah sampai lebih kurang pukul 7pm jugak la. boring. sekali malam kuar dating la dengan obek. ajak pi dinner. yahuuuu.... tapi makan dekat2 situ je la. takpe la kan. saya makan banyak malam tadi. hehehhe... obek seperti biasa dok la mengadu hal koje. biasa la... orang2 kecik ni kadang lebih sudu dari kuah. bosnya tak apa2 dia lak yang melebih2. payah nak deal dengan orang yang perasan besar ni. tapi itu le yang terpaksa dihadapi oleh obek. semoga semuanya diberkati Allah.
~~~~~
lepas makan, balik la sebab obek kene pi jumpa orang lagi. haih..siang malam koje. takpe..nanti saya nak tengok bilanya yang dia nak bawak balik duit 5 guni tu. gggrrr..... tengok numbers, pas tu csi. entah apa kisahnya sebab tak boleh concentrate sangat la. dok melayan nezha, dok melayan koje. entah hapa2. pukul 12am tido. pengsan. penat.
~~~~~
tengah syiok2 tido nezha datang suruh garu. aduhduhduhhhh..layan jugak la. kalo tak selagi tu la dia menggaru2 saya. takpe2...sayang punya pasal. pagi bangun awal. sebab nak keluar awal. hari ni pukul 720am dah keluar. ada hal la. and hari ni balik lambat. sian nezha kena la tunggu saya balik lambat hari ni. sedih tau setiap kali keluar rumah tengok dia dok tengok saya muka sayu je. biasanya saya akan bawak dia pi dapor ke mana2 yang jauh, then bagi makanan ke treat ke 3-4 bijik then baru saya blah. kalo tak macam sedih la. saya yang melebih2 sedih tu. semalam dah beli pasir dan makanan untuk kucing luar tu. ada je kucing entah dari mana yang datang makan. pandai dia. time makan baru datang. kalo tak tu tak nampak pon batang hidong. layan je la. kata rumah welfare untuk kucing. so, ramai je la yang datang. biasa kalo kuing2 tu datang nezha tak senang duduk la. hehehhe..jealous katakan. takot beno saya bawak kucing luar tu masok rumah.

ini namanya tido lena tak menyedorkan diri. entah le apa pesen terlentanggggg bersenang lenang. tu baru lepas kena garu perot le tu yang syiok sangat tido tu. bantal yang sarung polka dot tu bantal favorite nezha la. mesti tido kat bantal tu. kalo dah tukar sarong pon still kenal bantal tu. hehehehe...ada bau kot. ngada kan tido kat katil. menyelitttttt je.
~~~~~
hair ni mood agak kureng sikit. tapi hari ni dapat bercakap kembali dengan kawan lama. dah lama terputus hubungan. saya tergerak lak nak call ofis dia rupanya dah berhenti. so, try call so kot2 dapat kan. sekali dapat. wahhh... bestnya. kawan tu kira pangkat akak le pada saya. banyak kisah suka duka dengan dia. ni dah dapat contact lagi harap dapat jumpa la pulak. tapi tu le.. masing2 buzy kan.
~~~~~
okla.. sorry..cerita hari ni agak boring. sebab saya berada dalam mood benci.
~~~~~
i love you obek...(miss you)
i love you nezha..(lepas makan tido tau)
i love all of you..(esok ada yang cuti kan?)
~~~~~
p/s : button H telah dipasang kembali tapi payah nak tekan. kena tekan kuat2 baru huruf H tu akan timbul. penangan si nezha. sabar je la.

3 comments:

Qisha said...

comelnya..agaknya dia bosan takde kawan sebab tu kuat mengacau..

nURmALa mAZLan said...

kak, bela la lagi sekor kasi teman kat dia..x de la dia dok ngacau akak lg

saya said...

terima kasih..