mari mencari....

Google
 

Thursday, January 7, 2010

nakal sangat nezha tu...

nakalnya ya tuhannn....
tak terkata betol...
kadang2 boleh buat hilang sabar...
tapi itulah racun, itulah penawar...
kalo marah dia pon kejap je, lepas tu mesti tersengih balik...
malam tadi saya tak boleh tido...
tido pukul 11pm then pukul 230am dah terjaga...
terus tak tido sampai sekarang...
nezha teman saya buat keje..
bukan teman..tapi mengacau...
time saya nak print tu le dia pegi panjat printer duduk kat atas printer...
habis, camne paper nak kuar??
angkat, letak, angkat, letak... nak jugak naik duduk atas tu...
lepas tu nampak saya amik2 paper dia pi lak kat paper ream tu...
sangat nakal yo...
malam tadi pagi buta pukul 4am tu lapar, merebus ubi dan buat sambal tumis...
dah macam nak bersahur pulak...
obek dah cool sikit.. hendaknya la...
malam tadi dia tido kl, tak balik kampung.. .
harapnya dapat la rehat sikit...
malam ni taktau pulak camne...
sian obek..
love both of you... obek & nezha...

4 comments:

~dARlee zURiS~ said...

rindu pula kat mamat kepohci tu..

afiq said...

nezha tak tido ker.. hiks....

MOKCIK AZWA said...

ubi rebus dan sambal tumis..i loike...nak sikitt

saya said...

zuris--saya yg hari2 jumpa dia pon rindu lagi..

afiq--nezha tak tido kalo saya tak tido..tukang teman.

mokcik--memang sedap..