mari mencari....

Google
 

Thursday, February 11, 2010

back to normal? not yet...

source : google

hello...
harap semuanya sihat2 saje hendaknya ye. saya macam biasa. berputar2 berpusing2. takmao cakap lah. cakap pon tak guna, bukan boleh settle pon.
~~
nezha ok. sangat manja dan melompat2 je kojenya. pagi tadi dia buat peel. saya kelam kabut nak pergi keje dia pulakk takmo kuar dari bilik. bila dipanggil dia menyahut tapi dokdiam. bila saya datang dekat terus baring golek2. petanda suruh garu perot dia la tu. aduhaiii.. dah lambat ni sayang ooii..camno nak buat. layankan jugak la kejap kot tak kang merajuk lagi payah. garu2 dia syiok pulak. bila saya bangin dia garu2 tangan saya suruh lagi le tu. owhh..sorry..tak boleh dah tak sempat. nanti jalan jem la. siannya dia. terus pelok2 cium2, bagi vitamin sana pon pergi koje. tak sabar nak balik rumah nak pelok2 nezha. rindu... walhal2 hari2 jumpa nih. heran betol.
~~
obek seperti biasa. buzy memanjang. malam tadi pegi dinner. dating2 la konon. makan apa ye? perot dah sebu masok angin la. owh..makan apa ntah. waffle. sedap pulak. lepas tu tengok orang dok memborong air pop2 berperisa tu saya pon bantai borong sekali. macamkan saya yang nak raya weekend ni. heran betol. saya nak beli 1 perisa 1 botol je. datang si obek terus pulak cakap kat budak sales tu angkat 1 kotak. tak ke naya!!!!! mujur boleh campur2 perisa. apa la..kembong la minum air berkarbonat banyak2.. not good for health tau. not2 good pon dah habis 2 botol saya bedal. hahahhaha.. pagi ni bawak 1 botol datang opis. boleh buat2 minum. sakit? belakang cerita la. lantak le sana. selama ni jaga makan minum pon sakit le jugak. bosan.
~~
korang weekend2 ni ada plan apa? lama cuti tu. tapi saya tak cuti la kot. maybe rabu tu dah koje balik. tapi taktau lagi. tengok keadaan la.
~~
saya teringin makan lemang cicah sambal tumis or rendang sebenarnya ni.. mana nak carik lemang sekarang?? yang real, lemang yang bakar2 takmo yang tipu2 rebus punya.
~~
apa lagi nak cerita??? takde apa la. still not in a good mood. sian obek jadi mangsa lepas geram selalu. hehehhee... dia dah immune, takpe. kenapa saya tak pernah marah nezha?? ada sikit kepelikkan disitu.
~~
i love you obek..(always love you..)
i love you nezha..(miss you..)
i love all of you..(have a great day ahead)

5 comments:

~dARlee zURiS~ said...

tak penah lak try air tu
tp tengok skrg nie cam besar2an lak org memborong air tu
sedap ek?

zuris pun cuti lama.seminggu
setahun sekali je lah comp nk kasi cuti lelama camnie
plan nak g jln2 sopim barang baby
:)

Misz Pinkie Winkie said...

hehhe..
nezha dah semamkin mengada
sama cam daisy.
siap pegang tangan kita suh teruskan usap2 badan dia.
padahaldah bleh jadik mak budak.

minggu nie lin balik kg.
tinggalla anak bulus bf jaga.
huh..metsie windu diorang.
pepehal pon..cepat balik ptg nie.
sambung usap pewot nzha tue.
hihihi..sangat sweet.

nURmALa mAZLan said...

kita cuti yg ada tu je la..x amik cuti pon sebab x ke mana.. ni cuti 4 hari ni pon dok fikir nak pi mana eh??

zh-ena said...

selamat bercuti leeya

lemang kat sijangkang ada jual

saya said...

Zuris—saya pon tak pernah try, tapi terbeli sampai sekotak. Apa nakbuat, telan je la.

Pinkie—wahwahwahh..nezha boleh geng dengan daisy la ni. Kalo saya tu la yang jadi probs besar if nak pi holiday jalan jauh2 lama2..takde orang nak jaga. Kureng percaya skt if hantar kat pet hotel. Sian dia…uwwaaa…

Mala—sama la kita..hehhehe..

Ena—sijangkang?? Kat mana tu?? Sedapnyaa..nakkkk..nanti la nak carik jugak