mari mencari....

Google
 

Monday, February 8, 2010

........



i had a very bad weekend







11 comments:

nURmALa mAZLan said...

oit..apa yg bad sgt ni sampai nak gantung diri

Qisha said...

uit teruk ni sampai nak gantung diri

~dARlee zURiS~ said...

erkk..jgn ar gantung diri
kesian nezha..nanti sape nk jaga?
dont worry..kalu takde buruk,takdelah pula baiknye kan??
:)

MOKCIK AZWA said...

alahaiiii...sabooorrr bebanyak dik oiii...tentu lepas ni wiken jadi lebih baik, insyaallah...

Janggel said...

sama la...bad week as well~

Misz Pinkie Winkie said...

nak kene kol polis nie.
jgn gantung dirie.
gantung baju takpe.

zh-ena said...

laaa awat smp jd lagu nie leeya..

Ummi batrisya dan damya said...

after so long, now i'm back

miss you so much... miss your entry :)


apasal ni, buka blog aje bad weekend, what happen?

got one story, ada sorang kenalan ummi, adik sedaranya nak kahwin 20 dec tahun lepas, then entah lagi 5 hari sebelum kenduri, bergaduh apa tah dengan tunangnya, budak lelaki tu tuang petrol kat atas badan dan mati,

Ya Allah, terkejut kami semua, tunanngya budak perempuan tu, cuba nak selamatkan budak tu terbakar tangan, kesian, agaknya sampai mati dia akan trauma. mungkin dia boleh cari orang lain tapi parut yang kat tangan tu akan ingatkan dia tentang tunangnya sampai bila-bila

so sebelum buat sesuatu fikir dulu ye, nasihat ikhlas dari mak cik ummi

hehehehe

TEACHER OF SOMEONE said...

nape, kak??

saya said...

Thanks to..

mala, qisha, zuris, mokcik, janggel, pinkie, ena, ummi & ijechan…

thanks for your concerns and what not.

蜂蜜蛋糕Maggie said...

徵信社,徵信,徵信,徵信社,外遇,尋人,徵信公司,徵信,抓姦,徵信,徵信社,徵信,抓姦,抓姦,外遇,尋人,徵信公司,徵信,徵信,徵信社,徵信社,徵信,徵信社,徵信,外遇,尋人,徵信公司,徵信社,抓姦,徵信,外遇,徵信社,,徵信,徵信社,徵信,徵信社,徵信,徵信,徵信社,徵信社,徵信,徵信社,徵信,徵信社,徵信,徵信社,徵信,外遇,尋人,徵信公司,徵信,徵信社,徵信社,徵信,錄音,背叛,商標,商標,GPS,離婚