mari mencari....

Google
 

Tuesday, February 23, 2010

entry takde info...


hello...
apa khabar semua? sihat? hahahhaa.. macam ayat rancangan kanak2 daa... anyway..camne hari ni? jalan jem macam biasa... tapi saya kuar tak le terlalu awal macam semalam. hari ni lambat sikit pukul 730am baru kuar. bukan apa.. dah bangun awal2 tu mana tau tetiba terlelap le pulak. siap mimpi dah pegi koje tu.. tu yang relax je sekali nezha kejut2. wahhh..itu jam baru terkejut dog terkejut badak terkejut biawak semua ada. melompat la. thank you nezha kejutkan.. kalo tak alamat laa.. kussss semangat.
~~
cerita perjalanan takyah cerita la.. macam biasa.
~~
korang pernah tak terima call dari kononnya syarikat associates le konon.. cakap korang ada hutang kredit kad la, hutang personal loan la.. walhal korang takde pon buat benda2 macam tu. pernah tak? kalo ada, sila kongsi2 pengalaman...
~~
balik semalam hujan. mujur dah sampai rumah baru hujan lebat. perjalanan balik semalam kira ok la. pukul 7pm sampai rumah. then singgah dulu kedai beli makanan. semalam teringin makan sambal gereh..hehhehe...ikan masin daaa.. ikan masin pari kering tu goreng rangup2 buat sambal. aduhai..sedapnya. beli juga fucuk suon buat sup dengan telor campor fishball sikit. wowowowow...sedap makan malam tadi. bertambah nasi.. hehehe.nezha pon makan jugak. takde la dia makan sambal tu kan. tu menipu tahap tak hengat dunia tu. dia makan makanan dia la semalam. sama2 dok kat meja. lepas makan tengok tv. cerita apa ntah. criminal minds dengan ncis. hehehhee..suka la cerita2 tu. lepas tu tengok apa lagi ye.. owh..tengok channel 202. hehehe..layan je la. kadang ada subtitle..kadang takde. kalo takde tu main agak2 je la kan. lambat tido..pukul 2am baru tido.
~~
obek keje. dia dah cakap dah pon mulai lepas cny ni dia dah start bz balik. takpe2... asalkan bahagia. esok balik koje bawak duit 5 guni ye obek. lama dah tak dating2.. ye la tu. ahad lepas kan dah dating. relax la.
~~
pagi tadi dengar si.nar.fm. hehehe..ceirta pasal sekelip mata kau berubah. macam2 kisah hidup manusia. takut kan..
~~
apa lagi nak cerita ni.
~~
saya susah hati sebenarnya ni... fikiran runsing..
~~
i love you obek...(koje rajin2 ye)
i love you nezha..(jgn notty2)
i love all of you..(berbaik2lah sesama manusia)

5 comments:

Misz Pinkie Winkie said...

hhehhe..
ala..muda2 dah susah hatie.
erm...lin pon pnah dapat kol cakap kat kdt digunakan di mines.
pastue dia membebel sensorang.
lin terus matikan tepon.
takut gak..
tapie bila dah selalu dapat panggil camtue..
wat bodo jerk la.

~dARlee zURiS~ said...

takmau lah susah2 hati
senyum sikit.nanti dah tak awet muda tau ;)
takpe...nanti obek bawa duit 5 guni mesti tak susah hati dah.

zh-ena said...

naper tu nak susah hati

ena pernah gak terkena pasal pinjaman yg kita langsung tak buat pun

org tu call bgtau kita ader hutang klu tak bayar name akan black list kat bank negara
time tu rasa cuak gak pastu tenangkan diri snediri pastu baru teringat bila masa plak aku ader wat pinjaman bank nie
terus la maki lelaki cina tu

MOKCIK AZWA said...

Macam2 cara orang nak menipu skang nie kan..hati2 la kita semua..

cherrioo slalu girllss..

saya said...

hi girls--thanks for the feedback..bukan apa..takot la.. mana tau ada orangjahat guna nama kita lak buat loan ke apa ke tak ke naya.. mintak dijauhkan dari perkara2 macam tu...