mari mencari....

Google
 

Tuesday, February 2, 2010

keje sekerat je..

source : www.hebrewday.org/studentauction.html


hehehhee... hello... senyap sunyi je blog kan. entah la.. tapi takpe..jangan pening2 kepala. semalam kan saya koje. sekali terberkoje sekerat hari je la. obek ajak pi dating2. so, koje pon tak banyak semalam, jadinya saya half day je la. alalalaa...bukan selalu pon. setahun sekali pon payah. so, waktu lunch pukul 1pm tu saya terus balik. yahuuuu...sampai rumah main2 dengan nezha dulu..then kejap tu obek sampai lepas tu terus pegi cheras nak tengok wayang katanya. entah le cerita apa. amik yang paling awal sekali. sampai sana pukul 230pm macam tu, then tengok legion, pukul 310pm. cantikkkk... sementara ada 1/2 jam nak masok, pegi lunch dulu. makan nasi ikan pari kat food court tu. mmm..rasanya kureng. kot yang kat g*ant kj ni lagi sedap sikit. hehhehehe...
***
lepas makan ngam2 pukul 3pm. pegi toilet dulu. beli popcorn then masok le. penuh gak wayang semalam. maybe orang2 yang koje kat kl tu semua datang sini kot. layan je la. cerita legion tu ok. tapi far from my expectation la. hhehehhe..tak le seram sangat ke apa ke. tak suspen la. paling tak best every dialog ada je sebut *uck. apa ke halnyaaaa.. bosan la. even cerita da vinci code dulu tu lagi best. takde pn sebut2 perkataan macam tu but yet very entertaining. macam teruja je kan. ni macam boring je. alahaiii..takpe la. obek?? sah2 le dia tak paham cerita2 macam tu. bab tembak2 tu je la dia paham pon. pas tu selebihnya sebok mengadap pop corn. hahahhaha... lepas habis cerita, pegi pusing2 kejap. tak beli apa pon. saja je la. by 6pm kami pon balik. singgah pasar malam dulu beli makanan, lepas tu singgah kedai pet beli vitamin nezha. pas tu balik. sampai rumah, lepak kejap mandi makan, then tengok tv.
***
tengok cerita ncis dengan criminal mind. best. lepas tu tido.... malam tadi mimpi apa ntah. pukul 530am bangun. tapi malas, so tido lagi. by 6am bangun dah le sebab nezha udah men'dunlop pillow'kan perot saya. sakit wwooo... breakfast cereal, nezha minum susu, then pegi koje.
***
jalan dah start jem hari ni. well.. that's life.
***
apa lagi nak cerita ni? owh..ni le tiket semalam. (nampak beno takde koje sampai tiket pon nak scan)


korang2 dah dapat limau ke? saya ada jugak.. tapi sapa la nak makan banyak2 tu. bosan. kot dapat hamper ke sedap le jugak kan. hahahahha... kejap je dah masuk februari kan.. pejam celik pejam celik dah sampai masa. takot la. apa yang ditakotkan? entah la..rasa macam banyak je lagi benda yang belum dibuat. macam2 la.. duniawi, ukhrawi...
***
hari ni takde plan apa pon. tengok dulu camne. ok la..tak tau dah nak tulis apa.. have a nice day ahead!!!
***
i love you obek..
i love you nezha..
i love all of you..

2 comments:

~dARlee zURiS~ said...

ooo...ambik half day g dating tengok wayang ek...tak best ke cite legion tu?
baru cadang nak tengok.

zuris dah mkn limau hampir 1 kotak
pastu..sakit2 tekak.padan muka.huhuu..

Qisha said...

owh cengelat ek..nasib tak tengok cite ni smalam:)