mari mencari....

Google
 

Monday, February 22, 2010

monday morning...


pagi isnin yang dah dijangka kesesakannya..
saya kuar awal..
pukul 7 pagi dah melangkah..
gelap lagi macam nak pegi menoreh getah je rasanya..
memang jem pon kat tol sunway..
tapi ok la..
sebab saya sampai office before 9am...
hari yang bermula dengan baik...
tapi tetiba dapat call musibat..
terus bad mood..
sedang berfikir apa relevantnya call tu dengan saya..
damn it!!!!

5 comments:

Misz Pinkie Winkie said...

erm..
hanya satu kol bisa buat emosi kita berubah kan?
takpe..tarik nafas panjang2...dan lepaskan.
jgn tarik nafas terlalu kuta..nanti biru pula muker itew.

~dARlee zURiS~ said...

im back!hehee...

laa..nape nih?
jgn moody2 ye
smile...

zh-ena said...

senyum sokmo

hari nie semuanya dah start kerja
jd jln raya kembali mcm asal la
mggu lepas syork jea pergi dan blk kerja...legang jea kan

Ridhuan said...

hopefully tuesday would be better.. lama x jenguk nezha kt sini.. how are you?

saya said...

pinkie--bukan biru lagi, dah hijau purple yellow red semua ada dah ni

zuris--biasa la..masalah dunia..hehehe

ena--tu la pasal. kalo la jln smooth je mcm last wik kan best

ridzuan--ye la..saya pon try pergi blog u tapi tak boleh masok.