mari mencari....

Google
 

Wednesday, March 17, 2010

mimpi hebat woo...



hello..
chewahh...baik je dia landing2 kan. memang la dia budak baik. baik sesangat. ye la tu.. tu namanya lepas penat melompat mencakar dan segala2 men lagi la. layan je la. seperti biasa mesti nak menempek je kan. dia tu tak pandai posing2 la. balik2 statik macam tu jugak la style dia. hehehhe...
~~
ok..nak cerita pasal semalam. balik semalam ok je. jalan tak jem kan sebab budak cuti sekolah. bagus betol yahuuu...singgah kedai dulu beli air. alahai..tingin air oren le pulak kan. wal hal kat rumah tu segala mak neka perisa air ada. takpe2..layan tekak namanya. sampai rumah, duduk kejap obek pon sms, kata nanti kejap lagi dia sampai la. saya pon siap2 semua then kuar makan. singgah kedai beli pasir dulu. lega lapang hati bila kedai tu bukak. so borong kasi habis terus. hehehe..takde la...tipu je. beli 2 beg je la. dah ada senang tak le terasa macam cuak2 je kan. saya kalo barang budak2 tu habis saya macam tak senang duduk la. so, lepas tu pegi jalan2 jusco. yahuuu... ingatkan obek nak belanja sopim2 rupanya belanja tengok2 je. uuwwaaa... benci la. takde la.. dia nak je beli2 saya takmo la. bosan. asyik beli, beli, beli. bendanya itu jugak. baju suar kasut semua ada dah tak yah le beli. sebab saya ada target benda lain. hehehhe... bila obek dengar target tu terus dia diam. hahahha..rasakan la kata nak belanja sangat so dipersilakan. saya tunggu sampai minggu depan dapat ke tak benda yang saya nak tu. gila jahat saya ni kan paksa2 orang belikan benda untuk saya. biar la!!! sapa suruh koje jejauh lelama. kena la bagi upah menunggu, tak gitu??? anyway..dinner sushi malam tadi. yahuuu... makan banyak. perot macam nak pecah. pengsan.
~~
balik rumah dah pukul 11pm. nak buat apa pon tak larat dah, so mandi2 bersihkan badan terus lepak tengok tv. tengok wonder woman wooo... hehehe..layan je la entah cerita hapa2 je tu. lepas tu t-i-d-u-r. krohh..krohh... sekali kepala kena garu da... ada budak mau makan da bising2. pegi je la makan kan lagi nak kejut orang wat pe. takkkk..dia nak suruh saya bangun dok mengadap dia makan. haihhh... mengeow2 bagai nak rak. geram betol. dalam tintong tu bangun jugak la ke dapor tercongok mengadap dia makan. tapi mata saya pejam. dia bukan tau pon. asalkan kita ada kat tepi tu dia ok dah. lepas tu sambong tido lagi. hehhehee...dah kenyang perot dia, siap dapat garu2 lagi, alamatnya tido lena la ye tak. gatal betol mamat tu. ggrrr.....
~~
mimpi pelik2 wooo... haih..nak kata best pon ada, nak kata takot pon ada, nak kata suspen pon ada. nak tau saya mimpi apa? saya mimpi pi makan2 la macam ada festive..makan dengan sapa? haaa..tu yang suspen tu. makan dengan dsai...tau ke? muwahhahhaa...gila tak pernah amik tau hal dia tetiba mimpi dia. siap makan2 yang penting siap ada yee sang lagi tu. kampaiiiiiii... opss...silap..yee sangggggg....gila la. siap borak2 lagi. waduh waduh...apakah maknanya mimpiku itu. apsal tak mimpi johnny depp? bae yong joon ke.. atau kurang2 pierce brosnan ke kan? uuwwaaaa.. eh..apsal lak nak mimpi diaorang2 tu..baik le mimpi obek. anyway..nama pon mimpi. seperti biasa, saya kalo mimpi mesti bersegmen2 bagai. lepas acara makan2 tu, ada lak acara pertandingan. debate la konon. in english yo!!! and im one of the contestant! masa tu tengah ala2 get ready hafal skrip untuk debate tu. gila la.. dont play2, tajuk debat tragic gila..debate pasal how single-stock may effect global economic in futures and what is the best strategy to roll out the hybrid product. dowhhh!!!! kata competition, so haruslah berdebate dengan bersungguh2 kan. ngalahkan lawyer gaya berdebate. however, i dont know who's the winner of the competition. damn! penat haku bergaya sakan menjerit2 berdebat tapi taktau result. korang ingat apa... ni mimpi ada class punya mimpi tau, siap debat2 pasal ekonomi dunia in english summore! uwwaaaa..pengsan. maybe sebab saya baru je lepas baca2 jurnal2 tu kot, tu yang terbawa2 dalam mimpi. aduhaiii.. kalo in real world, sorry la nak bercakap2 depan2 orang pasal issue2 macam tu. kaget guwe! ok.. to make it short, the whole session of the dream are in english medium. how's that? im still thinking about it now. what is happening to me?? i want my merapu2 mimpi back!!!! i dont want any serious dream like this. omg! omg!
~~
so, hari ni berjalan seperti biasa. harap2nya la kan. still tak breakfast. sebab tak selera. bosan betol.
~~
ok la.. takde apa mau borak lagi. kene sambung keje. kepada kawan2 yang baru membaca / masuk blog ni, welcome! love all of you.
~~
tetiba tingin sate. what is bulimia? kasi explain sikit. paham tu paham tapi nak lagi kepastian. TQ.
~~
dah..dah... nak ngadap legal file ni pulak. sengal betol la. berkurun2 tak habis2 lagi. benci.
~~
i love you obek...(miss you)
i love you nezha..(jangan jatuhkan cawan lagi, pecahnanti)
i love all of you..(dah selasa ye!)

5 comments:

Misz Pinkie Winkie said...

nezha nakal yerk..
siap garu2kan pala lagie.
wahh.....memacam mimpi malam tadie kan?

malam tadie patutnya lin kuor makan kul 8.00 jap lagie bf lin sampai kul1.00..
so..apalagie..lin naik hantu.
tapie....yang bestnya...ngah marah2 makan tetap makan....
makan kena suap..ngada kan?

Misz Pinkie Winkie said...

silap..bukan pukul 1.00 tapie kul 11.00..tertinggal.huhuhu

~dARlee zURiS~ said...

heheee...leeya dan mimpi memang tak boleh dipisahkan.
amboi..apalah yg direquest tu ek?
takpe2...lentok2 sket ngan obek tu.gerenti dpt nye ti ;P

err...bulimia tu bukan yg makan pastu jolok2 bagi muntah balik ke?

saya said...

pinkie--ala..lambat 1 jam tu takpe igtkan mmg btl2 pkl 1am baru sampai..hehehhee...

zuris--ye la tu..

zh-ena said...

heheheheheh lawak la leeya nie
blh plk mimpi psl debat ekonomi
ena rasaya tak pernag nak alami mimpi2 nie semua
tidor jea terus esok pagi dh bangun hehehehhee