mari mencari....

Google
 

Thursday, March 11, 2010

pengsan!

rasa macam nak pengsan tadi dok godek2 template blog sekali terus hilang berkecai tunggang langgang semuanya.


hajat hati nak tukar jadi 3 column & tambah link exchange tu sekali kebabommmmm!!!!!!

pucat lesi sudah....

mujur boleh recover ke asal.

kalo tak........

pengsan!

tolong saya bantu saya..hehehhe...saya pon nak juga blog lawo2...huhuhu

sekian rayuan si buta IT tapi gedik nak berblog.

wassalam.

p/s : biar pecah kaca, jangan pecah tabung..sudah baca, harap tolong. hehhehe..

6 comments:

~dARlee zURiS~ said...

haa..nasib baik.
alaa...nk tolong pun tak reti nak ckp camne.
apa kata refer kat blog ceera tu
banyak tutorial die dah buat
gd luck!
;)

zh-ena said...

tu la tgk kat blog ceera mmg byk tutorial yg ena guna kan

yg ena buat coloum 3 tu pun ena tgk kat blog ceera

gud luck leeya

nUR_rOsALiNdA said...

btol cakap zuris
kat blog ceera byk toturial

saya said...

zuris/ena/,ala--keputusan telah dibuat. takkan buat sebarang perubahan pada blog ni. biarkan je la. hehhehehe...

Misz Pinkie Winkie said...

hhahhah..
pucat muka kalo semua ilang.
lengan toreh ngan pisau pon tak kuor darah.

misz Lina said...

lor....

kat sini senang :
http://www.blogcrowds.com/resources/blogger-templates/

pilih yg 3column...
make sure save widget before save tu k...