mari mencari....

Google
 

Thursday, March 11, 2010

peningnya..macam nak tumbang...


hello... aduhduhduhhh..peningnya kepala berpusing2 dari semalam lagi rasa nak tumbang. infact, semalam memang tak boleh bangun la. duduk je kat kerusi opis ni. rasa berpusing2 ala2 naik cawan pusing kat genting tu ha.. entah le apa kenanya.
~~
semalam balik ok. sebab ldp tu dah buat jalan kontra kan. so, not so jem la. boleh la tahan. kalo tak tu menangis le dalam kereta jawabnya hari2.
~~
semalam dinner oat je. no mood at all.
~~
hari ni buzy. tak habis2 dengan buzy. company secretary buat hal le pulak. menyusahkan betol. takmau release doc. benci ahhhh....
~~
obek pon buzy. malam ni tak jumpa obek sebab dia dah pesan sejak semalam. takpe la. keja la selagi larat. mudah2an apa yang dikerjakan tu berjaya. dia berjaya saya pon tumpang senang. hehehhe...
~~
acha baik. sangat manja. semalam dia tolong saya vacuum rumah. wahwahwahhh... tolong kacau le tu. saya memang le suka menyakat dia tunjukkan muncung vacuum tu kat dia. mencicit lari.
~~
astro kat rumah buat hal pulak. ada certain2 channel tak dapat siaran. musibat betol. call astro repair manual ke online ka apa semalam tak jugak elok. dia kata kene suruh technician datang. satya kata kalo datang tu free ke kene bayar. kene bayar cik.. datang je kene rm50. tak termasok kalo ada kerosakan. hantu betol. memang kena sebakol operator tu dengan saya semalam. geram betol. tapi sian pulak kat dia sebab bukans alah dia la. tapi saya semalam bad mood. so dia le kena serpihannya. hahahhha.... service terok, tapi bab amik duit bukan main cepat. kejap lagi mesti ada facebuk anti astro pulak agaknya. macam2 kelab anti sekarang. menyampah!
~~
pagi ni bangun awal. badan macam sakit2. mengalahkan macam menebas kebun 16 ekar rasanya. haihaihaiiii....
~~
rindu kat obek sebenarnya..
~~
i love you obek
i love you nezha
i love all of you

4 comments:

~dARlee zURiS~ said...

haa..baik g check.mana tau blood pressure naik ke.tu yg pening2 sampai camtu.

btol lah.kadang2 sakit jiwa ngan astro.asal hujan je takde siaran.bayar mahal2.charge sana...charge sini.
nak buka kompeni lainlah.lawan ngan astro.mesti org suka kalu servis baik
boleh tak?hehee...

Misz Pinkie Winkie said...

alahai siannya dia pening-pening lalat pulak.

pasal astro
kat umah lin pon jadik camtue gak.dululah skarang dah ok.
nak suh datnag repair pon kene charge.
hantu tol.

semalam marahkan astro..nezha kena marah tak?
sian dia..kalo kene tempias jugak.

rindu obek..kol la dia.
kata orang " kalo rindu, dengar suara pon jadik".

zh-ena said...

mmmg pun klu kita lambat bayar punya la bising asyik la tanya bila nak byr

klu kita punya masalah lambat gila nak settle kan

geram gak ngan astro nie

saya said...

zuris/pinkie/ena--memang betol. patot wujudkan lagi satu kompeni supaya boleh challenge astrok tu.. baru tau daya persaingan..