mari mencari....

Google
 

Thursday, March 4, 2010

takde mud...



hello...
tak update pon semalam ye.. uhuhuhu..emosi tak stabil la. macam2 kejadian berlaku. entah la... semuanya hal duniawi.
~~
so, hari ni update ringkas je la ye..
~~
nezha sihat walafiat. anda semua jangan risau. elok je melompat berlari menggigit bergolek dan perkara2 yang sewaktu dengannya. malam tadi saya tido tetiba dengar kruk krak kruk krak..ingatkan apa.. rupanya dia dok melantak tetengah malam buta tu. hehehhe.. kelaparan rupanya mamat tu ye.
~~
malam tadi pi dinner dengan obek. ye la..hari ni obek dah start pi ostn. kene duduk kat tetengah lautan samudera laut cina selatan tu. taktau bila balik. tengok keadaan. seminggu? dua minggu? sebulan? uwwaaa.... takpe la. esok balik bawak duit 5 guni tau obek.. hehhee.. jadinya malam tadi pi pusing2 la. takde la pi pusing mana. pi bank le pulak sebab men-try kad atm dia tu tak boleh cucuk daaa.. device failure katanya. ala..cip tu le tak boleh baca. haa..sudah..udah le esok (hari ni le tu) pepagi buta dah nak berangkat. nak guna duit kan. dari petang semalam tu dia try. nak pi bank tukar kad baru pulak bank dah tutup sebab masa tu dah 5++pm. nak kuar duit online? dia mana le pernah nak buat online2 ni. jawabnya sekian terima kasih. so, malam tadi selepas saya jampi serapah kad tu.. toinggg.. boleh le pulak. hehehhee.. mujur. ada kuasa magik ni tangan saya nih. tapi esok2 bila dah balik kene tukar gak la kan. tak boleh dibiarkan lama2..bahaya!
~~
lepas tu pi dinner..makan k.rogers. try ayam baru dia flaming chicken. alamak..punya le masam dan pedas, tapi rasa masam tu mengatasi segalanya. macam terlebih lemon la. tak boleh telan betol. cuba korang pulak try kot ye ke tak ke rasa masam tu. kot saya ke yang tak tahan rasa masam. tapi makan jugak la.. ketepikan gravy tu makan isi je la. huhuhu.. lepas tu pusing2 tengok kedai levi's. obek nak belanja. sekali sedih lorrr..takde saiz.. memang pendengki kedai tu tau. kao tak nehi2 je dah dapat suar baru. ada patern yang lawo, takde saiz pulak. patent tak lawo tu berlambak2. benci ahhh.. hasrat nak beli t-shirt pon terbantut. so, balik berlenggang kangkong saja la. tersinggah kedai tv. obek kata nak belikan tv besar punyaaaa... baca dengan nada iklan itu. hahaha... tapi saya rasa macam membazir je la. sebab lagipon baru je lagikan obek belikan tv tu. ahh..sama je gambor yang keluar. cuma saiz je la beso kecik. tak perlu la rasanya. saya nak benda lain.. tapi tak boleh cakap kat sini nanti kena gelak. hehhehehe....
~~
masa balik, seperti biasa drama airmata. huhuhuhu.. sabar2.. nanti jadi oby selamat kang payah. obek suka menyakat, dia selalu kata.. haa..tu muka dah penyek dah tu mula la dah tu.. hehhehe.. bak kata back street boys, all you people can't u see, can't u see, how your love affecting our reality...
~~
miss u obek..
~~
semoga hari ni kita semua selamat ye...
~~
i love you obek..
i love you nezha..
i love all of you...

2 comments:

MOKCIK AZWA said...

hahha... i loike part suh obek bawa balik duit 5 guni itteww...hahaha

saya said...

mokcik---tautakpe..koje bagai nak rak harus la balik pikul duit 5 guni.. geram betol