mari mencari....

Google
 

Tuesday, April 13, 2010

kung fu cat..


hello...
apa khabar semua? sihat? bagus. wahwahwahhh... semalam buka blog semua dah ok2 ye. zuris dah dapat baby girl..so cute..nama pon sedap..maya.. wahhhh.. congratulations.. ena pon dah mula menulis. sabar ye ena.. jangan sedih2. kuatkan semangat. orang lain pon happy2 je saya baca blog korang kan. saya biasa je. takde apa yang menarik.
~~
semalam macam biasa la. bosan. balik2 rumah semalam terus bersilat vacuum rumah. entah la. nampak macam semak je mata ni tengok keliling. nezha macam biasa. main kotak. selagi kotak tu ada bentuk kotak, selagi tu la dia main benda tu. esok2 dah hancur bancai baru la dia tak sentuh dah. biarkan dia. malam pegi dating2 la... ingat nak pegi tengok wayang tapi tak kesampaian le pulak. so, tak jadi la just pegi makan2 je. makan nandos kononnya. amik angry mango burger namanya. wahh..angry le sangat kan. memang angry la sebab pedas! macam nak menangis makan benda tu. bukan macam lagi, memang dah menangis dah. uwaaa...tobat takmo makan itu lagi dah. apsal pedas sangat ha??? obek amik beef roll apa ntah. sedap jugak tapi dia lagi pedas. saya tu ada ampon maaf sebab makan dengan sos tomato, obek pegi tuang sos hot peri2 apa ke namanya, hambekkk..mendidih perot. eee..apsal le pedas sangat. takpe la..lenkali tau dah camne benda tu. huhuhuhu... lepas makan pusing2 kejap. beli crocs. layan je la. selipar dah takde nak pakai hari2. dah tercabot. pusing2 dah malam. malam dah balik. balik dah tido. opss..sebelom tido kasi iron dulu baju untuk seminggu sambil tengok cerita doremi. dah nak habis dah time tu masa saya balik. layan je la.
~~
nezha malam tadi manja bebeno. asyik la nak bergaru. penat la. dah le nak menyempit je kat sebelah. fuhhh... sabar je la. garu punya garu, lama2 2-2 pon tertido. sekali pukul 3 tu dia menjerit mengeow kuat bukan main. saya terkejut sampai terduduk. apa ke halnya kan. saya cek2 semua nampak macam ok je. pintu semua tutup, tingkap tutup. tapi dia tetap la meow. bikin seram la budak ni. so, amik dia pelok masok selimut. lama jugak dia takmo tido dah lama dah berbagai style menggaru baru le dia lelap. apa la agaknya. kot2 dia mimpi kot malam tadi tu yang terkejut tu. agaknya la. hehehhehe...
~~
pagi ni macam biasa. membosankan. benda yang sama je setiap hari. tak breakfast pon. cuma minum air kosong je pagi tadi. dah la. tak larat. obek hari ni buzy. pepagi dah memekak cakap ada meeting. pegi la. dok cakap kat saya bukan saya boleh tolong pon. hehehe.. nak mintak kata2 motivasi le tu. ye la..ye la.. motivasi le ni. miss you obek. haihhh....
~~
sapa kata nezha posing statik je? nahhhh..kung fu style...




show me your wu tang style!! beware! your bones are going to be disconnected. I'll kill you.. yeahh..you.. don't you ever mess up with my girl. you daring lousy ****** wachaaaaaaa!!!!!! ~nezha
~~
muwahahahhha....layan je la dialog international tu ye. sama2 kita doakan supaya semua urusan kita hari ni berjalan dengan lancar ye. amin....
~~
i love you obek...
i love you nezha..
i love all of you..

2 comments:

Mak Su said...

comeinyer.... :D

nampak lincah sungguh, obek ya namanya?

Misz Pinkie Winkie said...

hahhhahhah.
nezha o nezha.
leeya tunjuk skett kotak dia tue.
geramm pulak membaca tak pat temgok gambar.

nezha..mimpi apa malam tadie.
mimpi awek ker?
amboii gatainya diaaaa.

si daisy pon peragai camtue.
nak mengaru jerk.
kalo kita duk diam..abis muker kita di sondolnya..
dah ler mata asik berair..sekali dia sondol pakai mata.
hambekkkkkkk..melekett