mari mencari....

Google
 

Thursday, April 29, 2010

nezha ok dah sikit, so boleh la bernafas lega...



hello...
nezha ok dah sikit. tapi lemah2 la. alalala..siannya dia. ye la. sedangkan kita pon kalo kena cerry berry harus macam nak pengsan, inikan pulak dia. sian dia kan. so, malam tadi tido pelok2. kalo time dia tak sihat memang la manja tu akan berkali2 ganda jadinya. layan je la. pagi tadi dah boleh lari2 dah. tapi macam tak berapa larat la. baru nak recover. hopefully har ni terus sihat ye nezha. love you so much.
~~
nezha dah sihat sikit baru la boleh bernafas dengan lega sikit. kalo tak tu otak runsing. nak cerita pasal diri sendiri pon takde mood la. lagipon semuanya perkara biasa2 je. bosan. sabtu ni saya ada hal penting sikit. so, doakan saya success ye.
~~
gula dah takde ye? ma call saya semalam suruh belikan gula kot la dapat sepeket sehari. aduhhh... kenapa selalu sangat sugar shortage ni? benci la. camne pengurusannya ni? agenda biasanya, sorok gula, kurang bekalan, naik harga. kompom la tu. haaa..naikkan terus la gula sekilo rm5. senang sikit nak kira. memang la patot kurangkan pengambilan gula dalam pemakanan tapi kalo dah kuih talam tu tawar hebeh apa ke bendanya. leceh la diaorang ni. rakyat terbeban tau tak. tu kang if gula naik harga kang harga makanan naik lagi. harga minuman pon naik juga. pusing2 benda yang sama. cakap lelebih kang payah pulak.
~~
tetiba pulak cerita pasal gula kan. mari cerita pasal benda lain pulak. hari ni saya macam tak larat betol la. lemah2 badan. nak bangun pagi tadi bukan main liat betol. tak mau terangkat badan tu dari tilam. tilam tu pulak kalo malam2 tak le sedap, tapi bila pagi suboh tu masyaallah...sedapnya, jadi lembut gebu le pulak. haaihhhh...macam2. bangun pagi pon dugaan. malam tadi tak tengok cerita apa. tengok csi pon tak habis, tau2 dah terlelap. tersedar pukul 12am++, tenok nezha, tepok2 dia sikit then sambong tido. pukul 3am++ terjaga lagi. kali ni lama terjaga. membosankan. terkebil2 je bijik mata takmau lelap. tengok nezha krohh..krohh..krohhh. layan je la.
~~
ok la.. taktau nak tulis apa dah.
~~
i love you obek..
i love you nezha..
i love all of you..

4 comments:

Misz Pinkie Winkie said...

alhamdulillah.
nezha dah ok.
ala..muchuk-muchuk tue..wat mummy susah atie jerk.

MOKCIK AZWA said...

syukur nezha dah ok.

apa??? gula disorok lagii...memang tk patutt...lapor pada kpdnk...hehehe

Ummi batrisya dan damya said...

gula di sorok lagi, nasib baik kami ni jenis tak makan gula, sepeket gula dua bulan itupun kadang-kadang boleh sampai 3 bulan,

kurangkan manis, senyum manis tak pe hehehehe

neeza dah baik ye, Alhamdullilah :)

saya said...

pinkie/mokcik/ummi--alhamdulillah..nezha dah sihat dah. bab gula tu entah la. report ke tak report ke sama je kan? (NATO) hahhaahaha....