mari mencari....

Google
 

Thursday, June 10, 2010

update sikit je la.. janji ada...


hello.. just a quick update.
~~
kelam kabut le pulak hari ni. macam2 kejadian ada kat opis ni. hehehhee... kaki kipas ada, kaki syiok sendiri ada, kaki eksyen pon ada. serupa rojak la. lantak le korang. saya buat keje saya je dah. hari ni lapar betol. tak amik lunch pon. pagi tadi ada beli kuih apam 2, kuih lapis 1. maan tu je la. ada gak beli mihun goreng ingat nak buat makan lunch tu tapi sekali dia letak leher ayam daa sebagai perencah. terus terbantut hasrat nak makan. kalo potong kecik2 takpe..ni sebatang panjang tu sorry la..makcik takmau makan. agak2 le kan. aduhaii...
~~
nezha sihat walafiat. melompat2 dan bergembira selalu. semalam uk-uk terlebih kayuh terbang sampai keluar bekas. sabar je la. rasa nak cubit2 je dia tu hari2. heheheh.. owh..lampu bilik pulak terbakar. geram betol. dah le tangga takde camne nak tukar. leceh la. dia tak la terus tak nyala tapi dia jadi lampu disco gitu..kelap kelip. nezha takot. dia takmau masok bilik bila tengok lampu tu terkelip2. leceh la. mamat tu banyak songeh betol. melayan dia je la koje saya kat rumah.
~~
rumah dah berapa hari tak mop. malas. sekian. sapa nak tolong dipersilakan. nanti saya belanja mekdi.
~~
obek seperti biasa. banyak kerja terkejar2 je saya tengok dia. kesian. semalam saya rajin tau. saya masak gulai lemak udang campor tempe dengan telur masak kicap. yahuuuu..sedapnya (sendiri perasan). buatkan bekal untuk obek juga. hehehhehee... tapi hari ni takde lak rasa nak masak. malas. beli je roti. tapi hari ni seharian tak makan nasi kang lagi lemah badan. haihhh..jemu la makan kedai hari2. tak boleh nak masok dah tekak rasa terkembang2 je.
~~
okla.. kata short update kan. harap semua sihat2 ye. kepada semua, saya sayangggggggg semua.
~~
i love you obek..
i love you nezha..
i love all of you..

3 comments:

Misz Pinkie Winkie said...

saya sayangggggggggg kamu juga.
aduhai nezha macamna leh terlebey kayuh tue,,hehhhehe

samalah cam dragon kekadang dia perasan dah setting baik..padahal salah parking..sib baek taik cma buah kana.hhehhehe

meowwmania said...

haha cian nezha...mama nezha lg cian kena kutip uk uk nezha huhuu

saya said...

pinkie/meow--tu la koje hari2 pon..jadi macai kutip uk-uk dia. sabar je la....