mari mencari....

Google
 

Thursday, July 22, 2010

cerita campor2.. jadi la dari takde lansong..


hello..apa nak cerita ye? benci la.. mengantok. takde mood. mwuahahahhaa...
~~
semalam kita dating2 la. hehehhehee.... pi dinner. pas tu balik rumah coz obek nk pi keje lagi. kejap je, dalam pukul 1130pm tu dia datang lagi bawak saya pegi jenjalan la. nezha dok rumah dendiam ye. nezha saya dah kasi pampered baik punya. kasi makan kenyang2, kasi tido lena2, tepok2 kasi double lena, pelok2 kasi triple syiok tido. saya bangun slow2 gitu takmau bagi dia sedor. yahu...berjaya... so, kuar2 la. pkl 430am baru balik. mwahhahahaa... sekian.
~~
pagi ni punya mengantok. but now rasa macam ok lak takde la mengantok sangat. ok la tu.
~~
keje? hah.. benci lah. tak suka la keje sini. keje tu ok, orang2nya yang musibat. benci lahhhh.. stress ok. esok ada meeting bagai. bosan betol. ee..tak suka la.
~~
apa lagi nk tulis ni. macam dah hilang idea lak. tadi macam banyak je benda nak tulis kan. saya tengah lapar sebenarnya nih. so, bila lapar, macam2 la yang diteringinkan. nak rojak, nak mee goreng, nak popia, nak putu bambu, nak soya bean. haihh.. ni macam alam flora la semua mau masok perot. hehehehhe...
~~~~~~~~~
~~~~~
~~
korang jangan tak tau. entry ni ditulis dari pagi sampai la ke malam ni ha dah pukul 9pm lebih belom gak publish2 lagi. dok tertulis sekerat2 je ni ha. hahahahhaa... tadi buzy. macam2 hal la. ni dah malam. baru balik dari dinner dengan obek. makan dekat2 je la. obek nak ada keje lagi malam ni, saya pon penat. so tadi order nasi goreng kampong. air sirap. pedas nak mati. meleleh2 air mataku. hahahhahaha.. gila la. jangan le pedas2 sangat woi. end up tak habis pon makan. so tapau. sayang pulak if tinggal gitu je sebab suku pon tak sampai saya makan tadi. sayang. tapau la esok boleh panaskan, makan.
~~
minggu ni kena balik rumah ma awal sikit la. ma nak buat kenduri doa selamat pulak kat rumah sewa tu. haihhh.. malas betol. sure pengsan nanti tu. dah le takde orang nak tolong. dah le kena masak, pas tu kang berangkot pulak ke rumah tu. aduhh...sabar je la. tapi nak buat camne. layan je la. katering?? takde maknanya. ma bukan nak benda2 macam tu. semua nak masak sendiri. tu yang tak larat tu. hui... moga2 hari sabtu nanti kederat membuak2 la hendaknya. kasi settle semua keje.
~~
nezha sihat je. mamat tu biasa la. ada je peel dia yang mencuit hati. kadang nak marah pon tak jadi marah. hehhehee... pagi tadi saya dah kelam kabut nak pi keje, time tu la dia nak tergolek, time tu la dia nak bergaru. geram betol. ahh..takde, takde. orang sah lambat dah ni. bila saya nak blah dia kuar lak suara mendayu2. alahaiiii.. luluh hati ni la. takpe la.. garu sikit pas tu hantar dia kat tempat makan. dia tengah makan tu saya cepat2 lari keluar. hehehhehe...
~~
hal office? membosankan. esok ada meeting. eee..tak kuasa la. cerita banyak2 kat sini pon tak guna. tengok je la nanti.
~~
obek pulak macam demam. panas sejuk panas sejuk penat. haa.. hambek. demam terus. but still boleh bangun la kan. cian dia. hhhehehee...harap2 obek cepat semboh la ye. saya risau la. ai lemiu obekkkkkk...
~~
apa lagi nak cerita. rasanya tu je la kot. takde idea dah. esok sure stresssssssssssssssssssssssssssssssss.. eee..tensennya...
~~
i love you obek...
i love you nezha...
i love all of you...






2 comments:

meowwmania said...

macam makin debab je si nezha tuh..nezha mintak mama kamu bawak g excersize yerk

eh nezha tu bukan ke nama pompuan ngeee~

saya said...

meow--ejaannya je mcm pompuan.. sebutannya lain. bukan macam sebut niza.. kalo teror try la camne nak sebutnya. hehehe...