mari mencari....

Google
 

Tuesday, August 24, 2010

hello...ada sesiapa rindu nezha???,,,



hello... ada sesiapa rindu sama budak busuk tu? hehehhee... sorry la.. kitaorang bersembunyi diri sebab rasa macam sedih je lagi pasal nebo. tapi tu saya je la.. nezha dia pergi bertafakur menuntut ilmu ghaib tahap dewata peringkat ke tujuh. tak caya tengok la tu..tu aksi tenagh bertafakur tu kalo tak saya... tundukkk aje menderam2.
~~
anyway.. yang pergi tetap le pergi. dalam seminggu ni macam2 kejadian yang telah berlaku. ada yang sedih, ada yang gembira, ada yang memeranjatkan. aduhai... dunia, dunia. takot lah dengan keadaan sekarang ni. yang sedih, saya nangis sampai bengkak2 mata, 2 hari tak surut bengkak mata, pegi opis orang ingat saya gaduh dengan bf. choiii... bongok la korang ni. apa kalo nangis je gaduh dengan bf la ye? fcuk betol. malas nak cerita kat diaorang la.. tak masok book. bab gembira... mmm..apa ye? hahhahahha.... takde la gembira sangat, sekadar mengubat hati yang sedih je la. bab memeranjatkan.. itu memang betol2 memeranjatkan. serius. tau2 je la orang opis saya ni.. semuanya lakonan terhebat dunia. but the worst is orang account kat opis ni kena dismiss sebab makan duit kompeni. haihhh..betol2 memeranjatkan. takot la. saya no komen. sebab tak berapa rapat dengan dia pon. tapi terkejut le juga. takpe la.. sendiri buat sendiri ingat la ye. kejadian tu membuatkan saya lebih berhati2 dalam buat kerja. walopon kerja kita tak melibatkan duit secara lansung tpai takut juga la. ditambah dengan persekitaran ni yang orangnya musibat selalu. aduhduhduhduhhhh...
~~
sebenarnya banyak nak cerita tapi dah lupa la semuanya. jadi takde cerita, tatap je la muka budak comot tu. sebok orang nak buka puasa dia dulu panjat kerusi nak makan sama. sabar je la.







ni gaya baru tersedar dari bertafakur tu. sampai kuar2 air mata mengenang keinsafan diri. hahhahaa....
~~
part obek pulak.. mmm..biasa la. asyik keje je memanjang. dapat gak buka puasa bersama dengan dia. ahad petang la. pegi la makan kat mana yang best2 sikit. tapi dah terperasan le sekarnag ni saya dah tak bolehnak makan buffet tu banyak2 la. rugi je bayar mahal2. makan sikit dah kenyang. bukan apa.. kenyang air yang sebenarnya. azan je yang pertama tuju mesti lah air. air soya bean! satu kewajiban tu. hehehehe.. belom pernah miss lagi. jadi sebab tu rasa kenyang lain macam kot. sahur pon kadang lebih kurang je. mana yang ada je ditelan. kadang tu macam malas je nak bangun sahur tapi rugi if tak bangun sahur. rindu obek. hehehhee...




eeee...comotnya la budak ni kan. kenapa ha? hari2 lap pon mesti comot. suka main entah kat mana2 dia tu. semalam saya tengah nak hidang makanan boleh dia melompat naik atas meja. mujur tak terpijak kuah kari. kalo tumpahhhhh... siap le. tumpah tu takpe lagi boleh dilap, kalo dia tu yang bermandi kari apa cerita? tak ke jawabnya nak pulak kena mandikan dia malam2 tu. huii...tak kuasa saya le. tapikan..nezha tu kat dalam pic memang comot, kalo jumpa real baru la hensem boy. hehehhehe...
~~
ok la.. sekadar menulis apa yang patot. no mood at all. nak sambong tengok pentas lakonan terhebat dunia ni. bye!
~~
i love you obek...
i love you nezha...
i love all of you...

5 comments:

meowwmania said...

nezhaaa!!!

lega dpt tgk nezha, engatkan nezha kena kurung ke..kena dera ke...senyap je xdek kabo berita

tp bila tgk bolat camtu gak ghupanya elok la tu yerk :D

~dARlee zURiS~ said...

nezha nampak cam makin bambam je ek?
banyak mkn sgt nih...
hmm..macam2 kan.
kalu kita buat kerja sdri,tak bergaul ngan org pun,kena gak
entah lah...

Hazelsyd said...

hi saya,

hehehe haa baru ada celoteh dia...alahaii...dalam no mood pon update panjang lebor gaks eks..hehe thanks babe!

Misz Pinkie Winkie said...

alolo nezha.
windu sama kamu..
letih jerk gamaknya..poser ehh?
ker poser yang-yang yok.
windu sama mummy nezha jugak.

saya said...

meow--nezha kena dera?? tu nak terbalik dunia jawabnya tu...nezha yang hari2 dera sayaaaaa...

zuris--tu la.. takot la.. kat opis ni macam2 drama ada..

hazel--beware.. im writing again.. hahhaha...

pinkie--nezha tak pose lorr..tapi buka sama.